Neler Yeni

Siğile ilaç sürmeye devam etmelimiyim

Crespo27

80+

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende tıp fakültesinde filan okuyor tanıdığı aracılığıyla randevu aldın sandım ters köşe oldum :kekw:
PUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Hocam şöyle diyim size. Ben önce doktora gittim. Bir şeyler verdi. Uyguladım ama geçmedi. Kadın okudu 1-2 hafta içinde geçti. Şaşırtıcı valla.

En İyi Cevap
1
randevu yok maalesef tekırdağa bilde gideriz istanbuldan ama 2 aydır yok randevu
Bende de siğil vardı. 1-1.5 yıl boyunca durdu ve randevu bulamıyordum. Sonra, alanda master yapmış bir teyze dedi ki, 'Oğlum, sabah 10.00'da randevular açılıyor. Tam o saatte MHRS'ye gir, randevu al' dedi. Gerçekten de öyleydi, randevu aldım ve gittim. Siğili yaktı, ilaç verdi ve 1-2 ay içinde geçti. (Pazartesi ve Cuma günleri sabah 10.00'da kesinlikle randevu oluyor. Artık hep öyle alıyorum.)

~helloworld

80+ Bronze
Bende ayağımda vardı. İlaçla falan geçirmeye çalışmıştım. Ama geçmemişti. Burada birinin tanıdığı okuyormuş. Yanına gittik. Okudu geçti valla. Yakınlarınızda okuyan falan varsa git okuttur. İlaçla geçmiyor. Geçmiş olsun.

ALLAH YOK DİYENLERE GELSİN
Bu arkadaşın dediğine gülmeyin bir olay yaşadım bende. Yaş şuan 20. Bir de arkadaşım var hala arkadaşım kendisi o da benden 1 yaş büyük. Tahmini 2. sınıfa gidiyorum o zamanlar. Arkadaşımla parktayız bi kurbağa gördük kurbağa kafam kadardı abartmıyorum. Sonra üstüne taş atak mı la falan yaptık sonra benim arkadaşa attırdım. Aradan bir süre geçince kolunda siğiller çıkmaya başladı ,bayağı hemde. top oynarken falan koluna gelir patlardı hep doktora gitti ne yaptıysalar gitmedi siğiller. Bir gün öğrenmişler bizimkiler böyle böyle biri var okuyor birşeyler yapıyor geçiriyor demişler 2 aile gittik ilçeye bir köye. İçeri girdiler bi yarım saat sonra geldiler hoca bir şey vermiş bunu bataklığa gömün diye. Gömdük ve arkadaşın kol 2 ay sonra falan geçti. Harbiden geçti ama 2-3 sene sonra tekrar çıktı ve soğuk tedavi mi ne varmış donduruyorlarmış hastanede hem onu uygulattı hem de ilaç kullandı biraz pahalı bir ilaçtı sonrasında geçti tamamen şuan yok herhalde ne zaman hatırlasak kurbağa kim taş atak dedi diye sohbeti geçer :D

drarda

80+
olum ne diyorsunuz ya birisi diyo okuyor geçiyo diğeri diyo kızla el ele tutuştum geçiyor dermatolojiden randevu alman lazım onlar sıvı nitrojen ile o siğili dondurur max 2 haftaya yok olur normalde seninki kesildiği oynandığı için acayip bir hale dönmüşe benziyor belki sende dondurma tedavisi sonraki aşama olabilir sen sakın kesme siğili hiçbir işe yaramaz daha kanatır ağrıtırsın bir de sabah erkenden hastaneye gidip sıra alsana ne randevu yok diye tutturmuşsunuz

Top Bottom