-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Laptop açarken küçük vidalardan 3ü sıkışmış tornavida boşa dönüyor açılmıyorlar yardım lazım nasıl açacağım
Laşka. Vida dönmüyor ama tornavida dönüyor. Önceki vidalar da çok zor dönüyordu paslanmış hepsi.Vidalar laşkamı olmuş?
yoksa yuvasında boşa mı dönüyo?
Yıldız olması lazım. Tornavidanın ucuna çakmak yardımıyla ufak bir silikon parçası erit soğumadan dikkatlice vidaya yapıştır soğuyuncaya kadar bekle sonra vidayı çöz.Laptop açarken küçük vidalardan 3ü sıkışmış tornavida boşa dönüyor açılmıyorlar yardım lazım nasıl açacağım
Yada ufak bi lastik parçasıYıldız olması lazım. Tornavidanın ucuna çakmak yardımıyla ufak bir silikon parçası erit soğumadan dikkatlice vidaya yapıştır soğuyuncaya kadar bekle sonra vidayı çöz.
Ama vidanın yuvasında metal toz kalıntıları kalmamasına dikkat et...
Yıldız olması lazım. Tornavidanın ucuna çakmak yardımıyla ufak bir silikon parçası erit soğumadan dikkatlice vidaya yapıştır soğuyuncaya kadar bekle sonra vidayı çöz.
Ama vidanın yuvasında metal toz kalıntıları kalmamasına dikkat et...
Silikon tabancası var deneyeyim sağ olunYada ufak bi lastik parçası
@H.Karaca32Arkadaşın dediği gibi silikonla doldur boşluğu işe yarayacaktır.
El beceriniz iyi değilmiş demekki.@H.Karaca32
@ijustfaruk
Hocam daha bete oldu artık yıldız değil direkt yuvarlak gi bişi oldu iyice mahvoldu ve açılmadı
Aynı sorun vardı, termal macun sürmek için açmayı denedim, denemediğim yöntem kalmadı, hala açamadım o şekilde duruyor@H.Karaca32
@ijustfaruk
Hocam daha bete oldu artık yıldız değil direkt yuvarlak gi bişi oldu iyice mahvoldu ve açılmadı
Öyle yaptım ama yok dönmüyor silikonu atıyorSilikon varsa ucunu az eritin vidaya yapıştırın kuruduğu zaman döndürün
Peki ne yapabilirim?El beceriniz iyi değilmiş demekki.