Neler Yeni

"Silah kazası yüzünden şehit olan asker"

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
İnstagram da gördüm "silah kazası" olarak haberlere yansıyan olayın alında 4 gündür dağdan olan askerlerden birinin çektiği videoda " 4 gündür dağdayız su yok şehit olursak tabur komutanı yüzünden" gibi bir konuşma var. Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?

egebaranakk0

80+ Silver
İnstagram da gördüm "silah kazası" olarak haberlere yansıyan olayın alında 4 gündür dağdan olan askerlerden birinin çektiği videoda " 4 gündür dağdayız su yok şehit olursak tabur komutanı yüzünden" gibi bir konuşma var. Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şaka amaçlıdır dostum her gördüğüne farklı bi duyarla yaklaşma bu ülkede hiçbir şey iyi değil kimse değer görmüyor ama askere verilen hele sahadaki askere verilen değerin haddi hesabı yok hükümeti ne kadar sevmesem de askeri yönünü hep doğru buluyorum artık o eski askere yapılan eziyetler falan yok sahadaki adamlara verilen müsamaha da hiçbir devlette de yok

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Çok adam gitti eğitim zayiatı bilmem ne diye.

Maaş veriyorlar diye askeri taaa ebesinin nikahına gönderiyorlar Açık ve net

Bura.K

80+ Silver
O komutan sorumluluk olayı bambaşka. Yine olayı çarpıtmış Twitter medyası.

Şehit askerimiz (Allah Rahmet Eylesin) orada başka bir görevdeydi. Bu göreve 3 gün diye çıkmışlar ancak 4 gündür oradaymışlar ve ikmal kıtlığı çekmekteymişler. Kendisi de doğal olarak "başımıza bir şey gelirse tabur ve komutanımız sorumlu" diyor. 3 günlük ikmal ile 4-5 gün konaklıyorlar yani.

Askerimizin yakın arkadaşları zaten olayı anlatmış. Hem sivil hem askeri olarak olayı anlattılar. Silah kazasına kurban gitmiş. Her şeyde gizli bir şey aramamıza gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,636
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom