nolcak ergen kekolardan olmak istiyorsan devam et ama bence bu ozelliğin cok guzel eskiden benimde iyidi ama maalesef bende yok ve cok uzulmustum inan bu sey sana medenilik kattıgı için istedediğin tarzlardan daha cok sevilirsin (bence)İyi derken? hocam bu sadece bunda değil her zaman var.
Mesela biri yanlışlık yapsa mesela rahatsız oluyorum hele ki bidaha diye yazsa cidden çok gıcık oluyormnolcak ergen kekolardan olmak istiyorsan devam et ama bence bu ozelliğin cok guzel eskiden benimde iyidi ama maalesef bende yok ve cok uzulmustum inan bu sey sana medenilik kattıgı için istedediğin tarzlardan daha cok sevilirsin (bence)
Cümle bitmiş küçük harfle başlamışsın hocamı büyük yazmalıydın daha dikkatli olİyi derken? hocam bu sadece bunda değil her zaman var.
Öyle şeylere çok takılmıyorum fakat dediğim kelimelerde yanlış yapsam veya biri yapsa çok rahatsız oluyorum. Sen de nokta koymamışsın kral.Cümle bitmiş küçük harfle başlamışsın hocamı büyük yazmalıydın daha dikkatli ol
İnsanları düzeltmiyorum da içimden biraz rahatsız oluyorum.Ek olarak insanları sürekli düzeltmende rahatsız edici olabilir kendini düzelt çok önemli olmadıkça kimseye de karışma bence
Ayrıntılara çok takılma sonuçta herkes TDK açıp nerede yanlış yapmışım diye kontrol etmiyor yani kendi hatalarını bile pek takma.Öyle şeylere çok takılmıyorum fakat dediğim kelimelerde yanlış yapsam veya biri yapsa çok rahatsız oluyorum. Sen de nokta koymamışsın kral.
Ekstrem bir hata yapmadıkları sürece boş vermeye çalış. Bazı yazım yanlışları rahatsız edici olabiliyor. Hatta forumda konu açıp ne anlattığı anlaşılmayan insanlarda var o tarz olmadığı sürece akışına bırak.Öyle şeylere çok takılmıyorum fakat dediğim kelimelerde yanlış yapsam veya biri yapsa çok rahatsız oluyorum. Sen de nokta koymamışsın kral.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnsanları düzeltmiyorum da içimden biraz rahatsız oluyorum.
Bir de diğer dillerde bu neredeyse çok az iken türkçede bu durum çok fazla varAyrıntılara çok takılma sonuçta herkes TDK açıp nerede yanlış yapmışım diye kontrol etmiyor yani kendi hatalarını bile pek takma.
Hocam bu takıntı büyüyüp başka şeyleri de takıntı durumuna getirmediği sürece sıkıntı değil.Hocam valla takıntı oldu sinir oluyorum bende.