Biliyorum. psikoloğa gidersen öğreneceksin nedeniniAslında yazabiliyorum da doğrusunu yazsam çok rahat hissediyorum kendimi
Daha iyi bir şey bana kalırsa ama takıntı yapacaksan da hiç umursama.Arkadaşlar, Türkçe'de yanlışlık yapamıyorum mesela insanlar bişey,bura,ora,bidaha,nerde diye yanlışlık yaparlar fakat ben yanlışlık yapsam kötü hissediyorum düzeltmek istiyorum ve rahat olamıyorum bundan nasıl kurtulabilirim
Takıntı yapıyorumDaha iyi bir şey bana kalırsa ama takıntı yapacaksan da hiç umursama.
Ben de kulübü yanlış yazardım eskiden.
Sebebi: TechnopatBiliyorum. psikoloğa gidersen öğreneceksin nedenini
İstediğin gibi yaz, ama bana da keyif veriyor cümleleri doğru yazdığımda.Aslında yazabiliyorum da doğrusunu yazsam çok rahat hissediyorum kendimi
İşte takıntı yapmayacaksın, asla bu forumda imla hatalarını [Anlamsız hale yeterki gelmesin.] sorun etmiyoruz.Takıntı yapıyorum
doktora gidersen neden böyle bir şey olduğunu anlayacaksın. sebebi technopat falan değil. burası da bir forum ve kuralları varTakıntı yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebebi: Technopat
Gelse daha iyi olurİşte takıntı yapmayacaksın, asla bu forumda imla hatalarını [Anlamsız hale yeterki gelmesin.] sorun etmiyoruz.
Kusursuz da değiliz illa kusurlarımız da olur, kafaya takmazsan sorun olmaz.
Buradan önce Technopatta çok gezindim ve Türkçem A1'den C3'e çıktıdoktora gidersen neden böyle bir şey olduğunu anlayacaksın. sebebi technopat falan değil. burası da bir forum ve kuralları var
doktora gitmediğim hiçbir zaman düzelmeyecek. travma ve takıntı olmuş sende OBSESIF KOMPULSİF BOZUKLUK araştırGelse daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan önce Technopatta çok gezindim ve Türkçem A1'den C3'e çıktı
Yok. Tedavi görmen gerekliBaşka yolu yok mu?
Arkadaşlar, Türkçe'de yanlışlık yapamıyorum mesela insanlar bişey,bura,ora,bidaha,nerde diye yanlışlık yaparlar fakat ben yanlışlık yapsam kötü hissediyorum düzeltmek istiyorum ve rahat olamıyorum bundan nasıl kurtulabilirim