Öneri SİLKROAD OYNAMAK İÇİN ÖNERİ (laptop)

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,635
arkadaşlar sro oynamak için 2. el laptop almayı düsünüyorum. bütçe 10k yetermi. Sadece sro da degil tabi excel word felanda kullanırım. film veya dizi de izlerim.

unutmadan sro da birden fazla hesap açıyorum. Kasmadan oynasam yeter.
hangi özellikler de almalıyım .
16gb ram ve i5 işlemcili . azıcıkda ekran kartı olsa yeter mi ?
şunu al dediğiniz bi ilanda olabilir.

arkadaşlar sro oynamak için 2. el laptop almayı düsünüyorum. bütçe 10k yetermi. Sadece sro da degil tabi excel word felanda kullanırım. film veya dizi de izlerim.

unutmadan sro da birden fazla hesap açıyorum. Kasmadan oynasam yeter.
hangi özellikler de almalıyım .
16gb ram ve i5 işlemcili . azıcıkda ekran kartı olsa yeter mi ?
şunu al dediğiniz bi ilanda olabilir.
Silkroad için 16 gb ve i5 dediğin gibi mantıklı ve yeterli

İkinci el de bu özelliklerde laptop piyasası ne olur ? biliyormusun ?
sarı sitede fiyatlar ucuyor da bazen emin olamadım.
Hocam 2. Eldeki laptop fiyatları hatta sadece laptop'ta değil genel olarak saçma sapan bi uçukluk var fiyatlarda bakacaksanız sıfır bakmanızı tavsiye ederim. He 2. Elde güzel ürün düşürebilirsenizde güzel.

Hocam 2. Eldeki laptop fiyatları hatta sadece laptop'ta değil genel olarak saçma sapan bi uçukluk var fiyatlarda bakacaksanız sıfır bakmanızı tavsiye ederim. He 2. Elde güzel ürün düşürebilirsenizde güzel.
zaten almadan önce sıfırı ne kadarmış diye bakıyorumda . ama aradıgım laptoplar eski modeller oldugu için sıfırı da yok :)

8gb ddr3 lü laptopum var i5 3. nesil işlemci vardı geçen yıl bıraktım sro'yu ama o zaman 8li mbot pt açabiliyordum çok güçlü bir şey almaya gerek yok diye düşünüyorum.

8gb ddr3 lü laptopum var i5 3. nesil işlemci vardı geçen yıl bıraktım sro'yu ama o zaman 8li mbot pt açabiliyordum çok güçlü bir şey almaya gerek yok diye düşünüyorum.
Orası oyle de 16 gb ram olsun . Başka şeyler icin de kullanırız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ekran karti varmiydi laptop da ? Emin olamadım bi türlü. Ekran kartsız 3 4 hesap acabilirmiyim diye

Orası oyle de 16 gb ram olsun . Başka şeyler icin de kullanırız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ekran karti varmiydi laptop da ? Emin olamadım bi türlü. Ekran kartsız 3 4 hesap acabilirmiyim diye
hd graphics vardı bildiğim kadarıyla işlemci ve ram bazlı bir oyun çok yüksek bir ekran kartı istemez.

bütçeye 3-5k daha ekle hocam almışken güzel bir şey al uzun yıllar gitsin.
i5 8+ nesil, i3 12+ nesil, i7 7+ nesil
Ryzen 3 5300u ve üstü
Ryzen 5 3500u ve üstü
Ryzen 7 2700u ve üstü
Ekran kartı için gtx 1050, gtx 1050 ti, gtx 1650
Ram 16 gb
ssd olacak
ekran hz 120-144

bu özellikleri 13'e koymuş ama ekran 75hz . sence iyi mi ? pazarlık yapıyımmı?
Acer Nitro 5 Modeli Cihazim Çok Temizdir GTX1650Tİ 4 GB Ryzen 5 4000 serisi 16 GB 512 SSD Yanında vakumlu soğutucu ve notebook soğutucu verilecek cihazin kutusu mevcuttur.
bütçeye 3-5k daha ekle hocam almışken güzel bir şey al uzun yıllar gitsin.
i5 8+ nesil, i3 12+ nesil, i7 7+ nesil
Ryzen 3 5300u ve üstü
Ryzen 5 3500u ve üstü
Ryzen 7 2700u ve üstü
Ekran kartı için gtx 1050, gtx 1050 ti, gtx 1650
Ram 16 gb
ssd olacak
ekran hz 120-144

bu özellikleri 13'e koymuş ama ekran 75hz . sence iyi mi ? pazarlık yapıyımmı?
Acer Nitro 5 Modeli Cihazim Çok Temizdir GTX1650Tİ 4 GB Ryzen 5 4000 serisi 16 GB 512 SSD Yanında vakumlu soğutucu ve notebook soğutucu verilecek cihazin kutusu mevcuttur.
Alınır, pazarlık yapmayabilir fiyat iyi geldi bana.

Geri