Arkadaşlar selamlar öncelikle biliyorum biraz daha pahalıya gelmiş olucak ama kredi limitlerim dolu olduğu için kartlarımı vs kullanamıyorum evkur gibi bir yerden almak gibi bir planım var aylık 2k taksitle 12 ay ödemek bana gram koymaz ama çok fazla model var bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok makbule geçer. Gerekirse başka bu tür sitelerden de öneri laptop atabilirsiniz
www.evkur.com.tr
https://www.soyluavm.com/notebook-dizustu-bilgisayar?filters=
Linki şöyle bırakayım arkadaşlar belki ilgilenen olur max 2.5k aylık taksit öderim sorun değil ama çok iyi bir modelse 2.700 de olur yani tavsiyelerini bekliyorum 1-2 gün içerisinde bir laptop almış olmam gerekiyor.
Not: Alınacak bilgisayar sadece ama sadece iş için kullanılacaktır. Borsa grafiklerini takip etme, excel word gibi uygulamalar kullanılacak ve internette arkada 10-20 sekme açık olsa dahi kasmaması yeterli herhangi bir şekilde oyun vs oynamayacağım film, dizi izlerim iş için 3-4 program arkada açık olur en fazla.
Ayrıca aradım ama pek elden taksitli macbook bulamadım bilen varsa aydınlatırsa çok iyi olur
Yaşım biraz büyük olduğu için pek anlamıyorum bu işlerden zaman ayıranlara minnettarım
Dizüstü Bilgisayar Modelleri ve Fiyatı 12 Ay Taksitle |Evkur
Taşınabilir Dizüstü Bilgisayar Modelleri ile Evkur'da. 12 Aya Varan Kredi Kartsız Taksit İmkanı ile Fırsatları Kaçırma!
https://www.soyluavm.com/notebook-dizustu-bilgisayar?filters=
Linki şöyle bırakayım arkadaşlar belki ilgilenen olur max 2.5k aylık taksit öderim sorun değil ama çok iyi bir modelse 2.700 de olur yani tavsiyelerini bekliyorum 1-2 gün içerisinde bir laptop almış olmam gerekiyor.
Not: Alınacak bilgisayar sadece ama sadece iş için kullanılacaktır. Borsa grafiklerini takip etme, excel word gibi uygulamalar kullanılacak ve internette arkada 10-20 sekme açık olsa dahi kasmaması yeterli herhangi bir şekilde oyun vs oynamayacağım film, dizi izlerim iş için 3-4 program arkada açık olur en fazla.
Ayrıca aradım ama pek elden taksitli macbook bulamadım bilen varsa aydınlatırsa çok iyi olur
Yaşım biraz büyük olduğu için pek anlamıyorum bu işlerden zaman ayıranlara minnettarım