C caneblat 80+ Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 172 Dahası Reaksiyon skoru 27 İsim caneblat 19 Ocak 2025 #1 Merhaba telefonumdan sd kardı cıkarmak için sim iğnesini telefona soktum ama içinde kırıldı ve öyle kaldı dış tarafından gözükmüyor tamamen içine girmiş napmam lazım içine başka iğne sokuyorum bir şey olmuyor
Merhaba telefonumdan sd kardı cıkarmak için sim iğnesini telefona soktum ama içinde kırıldı ve öyle kaldı dış tarafından gözükmüyor tamamen içine girmiş napmam lazım içine başka iğne sokuyorum bir şey olmuyor
MasterOfPuppets 80+ Bronze Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1,295 Dahası Reaksiyon skoru 674 İsim G 19 Ocak 2025 #2 Merhaba, Mıknatıs denemediyseniz deneyin belki en azından tutabileceğiniz yere getirmeye yardımcı olur.
Merhaba, Mıknatıs denemediyseniz deneyin belki en azından tutabileceğiniz yere getirmeye yardımcı olur.
C caneblat 80+ Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 172 Dahası Reaksiyon skoru 27 İsim caneblat 19 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MasterOfPuppets yazmış: Merhaba, Mıknatıs denemediyseniz deneyin belki en azından tutabileceğiniz yere getirmeye yardımcı olur. Devamı için tıklayın... şuan mıknatısla deniyorum ama o da çekmiyorki sadece duruyor çekerken hiç gelmiyor iğne
MasterOfPuppets yazmış: Merhaba, Mıknatıs denemediyseniz deneyin belki en azından tutabileceğiniz yere getirmeye yardımcı olur. Devamı için tıklayın... şuan mıknatısla deniyorum ama o da çekmiyorki sadece duruyor çekerken hiç gelmiyor iğne
MasterOfPuppets 80+ Bronze Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1,295 Dahası Reaksiyon skoru 674 İsim G 19 Ocak 2025 #4 caneblat yazmış: şuan mıknatısla deniyorum ama o da çekmiyorki sadece duruyor çekerken hiç gelmiyor iğne Devamı için tıklayın... En iyi ihtimalle daha ince bir iğne yardımı ile çaprazdan tüm sim kart yuvasını yukarı çekip alan sağlamak düşerse o zaman düşecektir.
caneblat yazmış: şuan mıknatısla deniyorum ama o da çekmiyorki sadece duruyor çekerken hiç gelmiyor iğne Devamı için tıklayın... En iyi ihtimalle daha ince bir iğne yardımı ile çaprazdan tüm sim kart yuvasını yukarı çekip alan sağlamak düşerse o zaman düşecektir.