Şimdinin fiyat performans ekran kartını seçiyoruz.

Sizce fiyatını hakeden ekran kartı modeli hangisi?

• Rtx 4060 veya 4060 Tİ

Oylar: 6 10.7%
  • RX 7600 veya 7600XT

Oylar: 2 3.6%
  • Rtx 4070 veya 4070Ti

Oylar: 0 0.0%
  • Rx 7800 veya 7800XT

Oylar: 12 21.4%
  • Rtx 5070 veya 5070Tİ

Oylar: 16 28.6%
  • Rx 9070 veya 9070 XT

Oylar: 20 35.7%

• Oy kullanan toplam üye
    56

_Zaur_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,798
Arkadaşlar bence fiyatını en haketmeyen ürün rtx 4060 kartıdır. Neden sorucak olursanız bu kartın gücü fulHD çözünürlükte oyunlara ya yetiyor ya yetmiyor.
Buna vereceğim paranın yarısına gider gtx 1080Ti alır neredeyse aynı performansı alırım. Teknoloji yenilik eyvallahta kart güçsüz bi kere.

Fiyatını şuanlık hakeden ürün düz rtx 5070 modelidir zannimce. Pahalı olursa ikinci sırada RX 7800XT takip ediyor Nvidiayı.

Sizin önereceğiniz başka kart varsa yazın belki unutmuşuz.

İntel Arc serileri çok iyi çıkış yapamadı onları eklemedim. Baya fazla sorunlarını okumuşum hiç oralara girmeyelim.

Arkadaşlar bence fiyatını en haketmeyen ürün rtx 4060 kartıdır. Neden sorucak olursanız bu kartın gücü fulHD çözünürlükte oyunlara ya yetiyor ya yetmiyor.
Buna vereceğim paranın yarısına gider gtx 1080Ti alır neredeyse aynı performansı alırım. Teknoloji yenilik eyvallahta kart güçsüz bi kere.

Fiyatını şuanlık hakeden ürün düz rtx 5070 modelidir zannimce. Pahalı olursa ikinci sırada RX 7800XT takip ediyor Nvidiayı.

Sizin önereceğiniz başka kart varsa yazın belki unutmuşuz.

İntel Arc serileri çok iyi çıkış yapamadı onları eklemedim. Baya fazla sorunlarını okumuşum hiç oralara girmeyelim.

B580 oyun testlerinde 4060 ve 4060Ti arasında gidip geliyor. Kullananlardan da hiç şikayet duymadım. Ama sektörde yeni oldukları için her sorunu sürekli güncelleyerek aşmaya çalışıyorlar. Bilgisayar toplayacak olsam alacağım ekran kartı büyük ihtimalle o olurdu.

B580 oyun testlerinde 4060 ve 4060Ti arasında gidip geliyor. Kullananlardan da hiç şikayet duymadım. Ama sektörde yeni oldukları için her sorunu sürekli güncelleyerek aşmaya çalışıyorlar. Bilgisayar toplayacak olsam alacağım ekran kartı büyük ihtimalle o olurdu.
Oyun açtıkta bu oyunu desteklemiyoruz yazan hatalara kadar gördüm.
Eski dx 9 . 10 . 11 oyunları açmamak sorunları da vardı.

Ya abi kaç yıllık firmasın tonlarca DX 9 . 10. 11 kütüphanen mevcut nasıl açmazsın? Diyorum bazen.

Oyun açtıkta bu oyunu desteklemiyoruz yazan hatalara kadar gördüm.
Eski dx 9 . 10 . 11 oyunları açmamak sorunları da vardı.

Ya abi kaç yıllık firmasın tonlarca DX 9 . 10. 11 kütüphanen mevcut nasıl açmazsın? Diyorum bazen.

Onları bilemeyeceğim vallahi. Ama 20 küsür oyun testinin olduğu videolar var Youtube'da, ben oranın yalancısıyım. :D

9070 Nitro + ilk alanlardanım 30k karşılığında - 125 offet +10 limit 2800mhz kartım xt gibi çalışıyor ve bunu 250-260w ile gerçekleştiriyor bence oldukça fiyat performans.

Hah buldum, bi konuya göz at istersen

Hah buldum, bi konuya göz at istersen

Olm çok enteresan ya. O kadar test izledim. Bütün oyunlarda 4060 > B580 > 4060Ti şeklindeydi. Hep arasındaydı yani. Işlemcileri yüksekti ama test videosundaki sistemin, ondan kaynaklı olabilir mi? Diyeceğim de oyunu tanımıyor diyor herif.

Olm çok enteresan ya. O kadar test izledim. Bütün oyunlarda 4060 > B580 > 4060Ti şeklindeydi. Hep arasındaydı yani. Işlemcileri yüksekti ama test videosundaki sistemin, ondan kaynaklı olabilir mi? Diyeceğim de oyunu tanımıyor diyor herif.
Sistemden neden olsun ki? zayıfta bir sistemi yok benim gibi 4.nesil İ7 i5 felan kullansa yine deriz sistemden kaynaklı.
İlk tanıtıldığı gibi bende diyordum alıcam bunu malesef yaklaşmak istemiyorum artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,477
Üyeler
174,378
Son üye
Bête Noire
Geri