Neler Yeni

🔥İndirim SIMGOT EW100P 17$ (IEM kulaklık)

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
İlk kez sıcak fırsatlara konu açıyorum, hatam olursa affola. Shenzhen audioda indirim gördüm, paylaşayım dedim. Temu indirimlerini takip ediyor herkes. Bu site kaliteli kulaklıklar satıyor. Ben kendime aldım bir tane. Geldiğinde de fikirlerimi paylaşırım. Ayrıca 30 euro olan yeni gümrük kanunundan da muaf 30 euro altı olduğundan. Hayırlı akşamlar.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Mert ash
model pişman eder mi bayadır iem düşünüyorum sağlam bir şey olsun

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumları güzel. İncelemelerine baktığımda beğenmişlerdi. Ben aldım bakalım ne zaman gelir. Ses kartı da önemli oluyor iemlerde ancak bu giriş seviye kulaklık. O yüzden çok kaliteli ses kartı aşırı fark ettirmez. Ben ugreen 3.5 to usb ses kartını kullanıyorum. Gayet iyi ses veriyordu başka bir giriş seviye IEM kulaklıkla. Bunda da üzmez. Geldiğinde daha detaylı fikirlerimi yazarım. Bu arada daha önce kullandığım iem bundan daha kötü bir modeldi. O bile müzik ve oyunda beni hiç üzmedi. Bunun üzme ihtimali yok diye düşünüyorum. Bu paraya daha kaliteli ses veren kulaklık alamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam detay başarımı olarak kz edx pro dan iyi midir acaba?

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam detay başarımı olarak kz edx pro dan iyi midir acaba?
Zsn pro x kullandım. Edx kullanmadım. Bir de elime henüz ulaşmadı. Muhtemelen 2 haftayı bulur. Daha detaylı bilgi veremiyorum maalesef hocam. İnceleme videoları izleyebilirsiniz.

pcmasterrace

80+ Bronze
46 dolar sadece kargo artı ürün vergiyle falan kaç olur muamma wraithtteki iemden ne farkı var

oEnesQlf

80+ Silver
Yorumları güzel. İncelemelerine baktığımda beğenmişlerdi. Ben aldım bakalım ne zaman gelir. Ses kartı da önemli oluyor iemlerde ancak bu giriş seviye kulaklık. O yüzden çok kaliteli ses kartı aşırı fark ettirmez. Ben ugreen 3.5 to usb ses kartını kullanıyorum. Gayet iyi ses veriyordu başka bir giriş seviye IEM kulaklıkla. Bunda da üzmez. Geldiğinde daha detaylı fikirlerimi yazarım. Bu arada daha önce kullandığım iem bundan daha kötü bir modeldi. O bile müzik ve oyunda beni hiç üzmedi. Bunun üzme ihtimali yok diye düşünüyorum. Bu paraya daha kaliteli ses veren kulaklık alamazsın.

Hyperx cloud 2 nin ses kartı ile kullanirsam iyi ses alır mıyım

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
Hyperx cloud 2 nin ses kartı ile kullanirsam iyi ses alır mıyım
Alırsın bence. Ben ucuz ses kartıyla iem kullandım gayet iyiydi. Kullandığım ses kartını da atayım.

46 dolar sadece kargo artı ürün vergiyle falan kaç olur muamma wraithtteki iemden ne farkı var
Kredi kartımdan 603 tl kesilmiş. 16 dolar o kadar etmiyor. Gümrük depozitosuyla beraber kesmişlerdir belki. Yine de çok pahalıya geleceğini sanmıyorum. Wraithteki iemlerden daha kaliteli midir bilemiyorum. Çok fazla iem kullanmadım. Elime geldiğinde daha detaylı yazabilirim.

pcmasterrace

80+ Bronze
uluslararası kargo 30 dolar yazıyordu sitede

bu fiyata alınabilir iyiyse %60 vergiyle 1000 liraya falan geliyor

Top Bottom