Neler Yeni

🔥İndirim SIMGOT EW100P 17$ (IEM kulaklık)

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
uluslararası kargo 30 dolar yazıyordu sitede
Bende ücretsiz kargo diyor hocam.
1000006911.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

uluslararası kargo 30 dolar yazıyordu sitede

bu fiyata alınabilir iyiyse %60 vergiyle 1000 liraya falan geliyor
Bence her türlü alınır ya. Oyuncu kulaklıkları iem kulaklıklara kıyasla çok daha kalitesiz ses veriyor. IEM deneyimlemiş arkadaşlar da katılır muhtemelen bu dediğime. Rekabetçi oyunlarda da IEM beni şuana kadar hiç üzmedi. Fiyatı da gayet inmiş. Zaten 20 dolar, 3 dolar kâr. Mis gibi.

pcmasterrace

80+ Bronze
Bende ücretsiz kargo diyor hocam. Alıntıyı görüntüle

Bence her türlü alınır ya. Oyuncu kulaklıkları iem kulaklıklara kıyasla çok daha kalitesiz ses veriyor. IEM deneyimlemiş arkadaşlar da katılır muhtemelen bu dediğime. Rekabetçi oyunlarda da IEM beni şuana kadar hiç üzmedi. Fiyatı da gayet inmiş. Zaten 20 dolar, 3 dolar kâr. Mis gibi.
IEM kullanmadım gerçekten iyi mi abartılıyor mu bilmiyorum ama şuan hs80 ile mutluyuz

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
IEM kullanmadım gerçekten iyi mi abartılıyor mu bilmiyorum ama şuan hs80 ile mutluyuz
Valla ben steelseries arctis nova pro deneyimledim. Onunla yarışıyordu kullandığım zsn pro x. https://www.kzturkiye.com/kz-zsn-pro-x
Bu zsn pro x'ten daha kalitelidir diye düşünüyorum. (Henüz deneyimlemedim, net konuşamıyorum) yine de alınır yani. Hs80 varken de alma ama kulaklık arayan arkadaşlar alabilir bence. Not: mikrofonu var mı emin değilim. Rekabetçi oyunlar için ek mikrofon alınması gerekebilir!

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet Köroğlu
Hocam sennheiserın iemleri çok pahalı olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum?
çinliler a101 bim gibidir. sennheiser ise en kalitesi. parası kadar. ie600 var. ofofff

Hocam sennheiserın iemleri çok pahalı olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum?
satıyom hatta bikaç iem. özelden yazabilirsin. ucuz şeyler tatmin etmez.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
çinliler a101 bim gibidir. sennheiser ise en kalitesi. parası kadar. ie600 var. ofofff

satıyom hatta bikaç iem. özelden yazabilirsin. ucuz şeyler tatmin etmez.
Hocam indirim konusu bu. Giriş seviye olarak müzisyen değilsen bu paylaştığım gayet de tatmin eder. Herkes 10,20 bin tl veremiyor kulaklığa. Ayrıca bunun bir de ses kartı kısmı var. Senin dediğin kulaklığa iyi ses kartı da lazım. Etti sana 30k. Afiyetle yersin xd.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet Köroğlu
Hocam indirim konusu bu. Giriş seviye olarak müzisyen değilsen bu paylaştığım gayet de tatmin eder. Herkes 10,20 bin tl veremiyor kulaklığa. Ayrıca bunun bir de ses kartı kısmı var. Senin dediğin kulaklığa iyi ses kartı da lazım. Etti sana 30k. Afiyetle yersin xd.
doğru. chord mojo2 var. 30k kendisi.

ama şurda haklısın. kulağın alışık değilse giriş seviyesi tatmin eder. ben ie200 le başladım yolculuğa. elimde 7 8 iem. bikaç kafaüstü bikaç tws var. fiio ka17 ve mojo2 dac var.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
doğru. chord mojo2 var. 30k kendisi.

ama şurda haklısın. kulağın alışık değilse giriş seviyesi tatmin eder. ben ie200 le başladım yolculuğa. elimde 7 8 iem. bikaç kafaüstü bikaç tws var. fiio ka17 ve mojo2 dac var.
Siz kulaklık müdavimisiniz hocam. Ben açıkçası çok müzik kulağı olan biri değilim. Müzikle de pek uğraşmadım. Spotify ve rekabetçi oyunlar için gayet yeterli böyle giriş seviye kulaklıklar. Beni tatmin ediyor. İndirim de görünce paylaştım.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sinan
Zsn pro x kullandım. Edx kullanmadım. Bir de elime henüz ulaşmadı. Muhtemelen 2 haftayı bulur. Daha detaylı bilgi veremiyorum maalesef hocam. İnceleme videoları izleyebilirsiniz.

Ben de yaklaşık 4 yıldır Zsn pro x kullanıyorum aynı zamanda edx pro da var elimde. Zsn pro x ile Edx pro arasında fark edilir bir fark var. Zsn Pro x den daha iyiyse Edx pro dan %500 daha iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,334
Üyeler
161,267
Son üye
iki yüzlüsünüz olum
Top Bottom