Neler Yeni

Şimşek çakması sonucu modem yandı

odemirel0

80+ Bronze
Selamün aleyküm beyler dün şimşek çakması sonucu modemim yandı öncesi hiç bir şey çalışmıyorken kapatıp açtığımda wifi geldi ve internet alabiliyorum wifiden ama 4 ethernet portuda çalışmıyor bunun için yapabileceğim bir şey varmı yada garanti kapsamına girermi

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Selamün aleyküm beyler dün şimşek çakması sonucu modemim yandı öncesi hiç bir şey çalışmıyorken kapatıp açtığımda wifi geldi ve internet alabiliyorum wifiden ama 4 ethernet portuda çalışmıyor bunun için yapabileceğim bir şey varmı yada garanti kapsamına girermi
Hocam bizim de olmuştu yapılacak bir şey yok gibi biz yenisini almıştık. Geçmiş olsun

odemirel0

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bizim de olmuştu yapılacak bir şey yok gibi biz yenisini almıştık. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim reisim zyxel i arayacağım yarın kabul ederlerse gönderrim tamire olmassa pc yi wifi ile kullanmaya devam edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önereceğin modem varmı reis

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Teşekkür ederim reisim zyxel i arayacağım yarın kabul ederlerse gönderrim tamire olmassa pc yi wifi ile kullanmaya devam edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önereceğin modem varmı reis

Hocam keentic modemler iyi ve fp idi. Ben alamadım o zamanlar ama öneren çok görmüştüm.
Umarım kabul ederler daha iyi olur senin için :D

odemirel0

80+ Bronze
Hocam keentic modemler iyi ve fp idi. Ben alamadım o zamanlar ama öneren çok görmüştüm.
Umarım kabul ederler daha iyi olur senin için :D
Aynen 1 yıl önce felan bütçem iyi olmadığı için alamamıştım şimdi sıkıntk yol 1k 2k felan farketmez alabilirim wifisi güçlü olan

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Metehan
Yapılacak tek şey yeni modem siparişi vermek hocam. Geçmiş olsun

odemirel0

80+ Bronze
Top Bottom