Neler Yeni

Sinan Oğan: Şimdiden ilan ediyorum, 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayıyım

PowerXitinia

80+ Bronze

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk

egebaranakk0

80+ Silver
İleride iktidar olması imkansız max %10 alır belki.
Hiçbir zaman kesin konuşma kanka baksana "demokrat dedem" (PUAHSHSGAGGSHSSGKASGHAAGSHSHASGJASGSJAHSGSJSGDJSHDGAKAGJSGSJASGHH)
net kazanıcak geliyoruz öndeyiz dedi 7 öküz geldi gene kaybetti ,
Oğanada çok salladılar omurgasız falan diye asıl omurgasızlar chp ye demedik şey bırakmayıp bunlar ülkeyi böler diyip onlara yanaşan özdağaydı, oğanımı korurum laf ettirmem zeki adam nerde duracağını biliyor daha partisinin içinde taht kavgaları dönen başarısız yerlerde bi umut kazanır miyiz diye medet ummuyor neyse konuya dönersek bazı beyinsiz %1 lik oy oranini geçemeyen, televizyon kanallarinda adını hatırlayamadım kimdi o ya %1 geçemicek diyenleri tek seferde susturan bu adam mı % 10 u geçemicek yapma hocam yapma bu kadarda saçma düşünmeyin , halk dediğin laga luga yapan kalp işaretiyle ne dediğini bilmeyen beyinsizlerle yol yürümeyi sevmez bu gibi genel başkanlarında istifa etmesi en makulüdür sanki ülkede ecevit kalmadı gideni yeride doldurulur

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Ali Batmaz
Selçuk Bayraktar olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belli olmaz çoğunluk %1 %2 dedi ama fazla aldı
Çok güzel kampanya yürüttü ona rağmen %5 aldı ben de en fazla %10 olarak görüyorum

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
yo

selcuk bayraktar ne kafayi mi yediniz

her otu Boku siyasete karistirmayin birakin adam milli savunma icin calissij

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,731
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bir dahaki seçimler de Allah izin verirse ne Tayyib'e ne de KE.MAL aday oluyor sonuna geldi ikisi de çok şükür KE.MAL ölmezse aday gösterir zaten artık Tayyib'e de gitsin torun sevsin AKP den aday Hakan Fidan olabilir bence

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Hiçbir zaman kesin konuşma kanka baksana "demokrat dedem" (PUAHSHSGAGGSHSSGKASGHAAGSHSHASGJASGSJAHSGSJSGDJSHDGAKAGJSGSJASGHH)
net kazanıcak geliyoruz öndeyiz dedi 7 öküz geldi gene kaybetti ,
Oğanada çok salladılar omurgasız falan diye asıl omurgasızlar chp ye demedik şey bırakmayıp bunlar ülkeyi böler diyip onlara yanaşan özdağaydı, oğanımı korurum laf ettirmem zeki adam nerde duracağını biliyor daha partisinin içinde taht kavgaları dönen başarısız yerlerde bi umut kazanır miyiz diye medet ummuyor neyse konuya dönersek bazı beyinsiz %1 lik oy oranini geçemeyen, televizyon kanallarinda adını hatırlayamadım kimdi o ya %1 geçemicek diyenleri tek seferde susturan bu adam mı % 10 u geçemicek yapma hocam yapma bu kadarda saçma düşünmeyin , halk dediğin laga luga yapan kalp işaretiyle ne dediğini bilmeyen beyinsizlerle yol yürümeyi sevmez bu gibi genel başkanlarında istifa etmesi en makulüdür sanki ülkede ecevit kalmadı gideni yeride doldurulur
Bakalım ileride neler olacak oy verenler çoğunluğu sinirli diye biliyorum ileride iktidar olması imkansız geliyor bana büyük ihtimalle mhp veya bağımsız aday olacak ileride.

Top Bottom