İ İsmail_68 80+ Bronze Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1,033 28 Şubat 2021 #27 Bizim hocalar da kesin değil daha diyor Aksaraydayım riskli bir bölge olmasında rağmen hocalar açıklama yok diyor daha
Bizim hocalar da kesin değil daha diyor Aksaraydayım riskli bir bölge olmasında rağmen hocalar açıklama yok diyor daha
Eren34 80+ Bronze Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 665 Dahası Reaksiyon skoru 407 İsim Eren Şenel 28 Şubat 2021 #28 LordHasan yazmış: Hocam kesin MEB'in sitesine bakınız Devamı için tıklayın... Baktım göremedim, link atar mısınız ? Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Şubat 2021 TALHA MURAT yazmış: bizim okul bile açıklama yaptı görmek istermisin ? Devamı için tıklayın... Senin okulunun ne söylediği kimsenin umrunda değil. Resmi bi açıklama atabilecekseniz buyurun dinliyorum.
LordHasan yazmış: Hocam kesin MEB'in sitesine bakınız Devamı için tıklayın... Baktım göremedim, link atar mısınız ? Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Şubat 2021 TALHA MURAT yazmış: bizim okul bile açıklama yaptı görmek istermisin ? Devamı için tıklayın... Senin okulunun ne söylediği kimsenin umrunda değil. Resmi bi açıklama atabilecekseniz buyurun dinliyorum.
AhmetN 80+ Gold Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5,331 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 2,696 Konum Andromeda Gökadası İsim Ahmet İlgilendiği Kategoriler Uzay-Bilim, Müzik 28 Şubat 2021 #29 Artık 1 hafta daha çalışma frsatı var sınavı olanların. Bence yerine göre kısmen doğru bir karar. Çalışmayanların da artık fazladan bir haftası var
Artık 1 hafta daha çalışma frsatı var sınavı olanların. Bence yerine göre kısmen doğru bir karar. Çalışmayanların da artık fazladan bir haftası var
Akın Taşkan 80+ Silver Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 4,080 En İyi Cevap 1 28 Şubat 2021 #30 Az önce okulumuzdan mesaj geldi. Sınavlar 8 Mart'a ertelenmiş. (Kayseri)