Neler Yeni

Sınavlar çok erkenden mi başlıyor?

BGSGP

80+ Bronze
Okullar Eylül'de açıldı, yani bugünden itibaren 1,25 ay geçti, hemen bizim okuldaki hocalar haftaya mı 2 hafta sonrasına mı ne sınav başlayacak diyorlar. Biz mi erken başlıyoruz, hep mi böyleydi, ya da şu an 2024 yılındayız da, benim telefonun ve zaman algılama yılım mı güncel değil anlamadım.

Ben 1,25 ay içinde günde maksimum 4 saat çalışacak ve 4 dersten kalmayacak şekilde komple açık uçlu sınavlara ne kadar hazırlanabilirim ki?

Sanırım okulun başından sınıfta kaldım, geçmiş olsun 🫡.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Okullar Eylül'de açıldı, yani bugünden itibaren 1,25 ay geçti, hemen bizim okuldaki hocalar haftaya mı 2 hafta sonrasına mı ne sınav başlayacak diyorlar. Biz mi erken başlıyoruz, hep mi böyleydi, ya da şu an 2024 yılındayız da, benim telefonun ve zaman algılama yılım mı güncel değil anlamadım.

Ben 1,25 ay içinde günde maksimum 4 saat çalışacak ve 4 dersten kalmayacak şekilde komple açık uçlu sınavlara ne kadar hazırlanabilirim ki?

Kasımda başlıyor benim sınavlar zaten 15 kasım da mi ne yine tatil var o yuzden normal

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Okullar Eylül'de açıldı, yani bugünden itibaren 1,25 ay geçti, hemen bizim okuldaki hocalar haftaya mı 2 hafta sonrasına mı ne sınav başlayacak diyorlar. Biz mi erken başlıyoruz, hep mi böyleydi, ya da şu an 2024 yılındayız da, benim telefonun ve zaman algılama yılım mı güncel değil anlamadımlm .

olm sizin yeni baslayacak benim yarin sinavlarim bitio

Top Bottom