Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Ortaokul kurumu dedi bi dakka1 gün ertelendi. Cumhurbaşkanı kararına göre 2 Mart itibariyle başlanacak veya ertelenecek.
Ortaokul kurumu dedi bi dakka1 gün ertelendi. Cumhurbaşkanı kararına göre 2 Mart itibariyle başlanacak veya ertelenecek.
RaadNereden anladın? Konu sahibi raad olun yazmış ben de raad oldum.
zaten senden olsa olsa anaokulu olur doğru dedinNereden anladın? Konu sahibi raad olun yazmış ben de raad oldum.
zaten senden olsa olsa anaokulu olur doğru dedin
İlkokullar ile ortaokullara ilköğretim veya ilköğretim kurumları, liselere ise ortaöğretim veya ortaöğretim kurumları denilmeye devam edilecektir.Alıntıyı görüntüle
e 9 yokki
Umarım bize de iptal edilmez. Etmeyin lan!Bizim hocamız neden böyle dedi ya herkese erteleme bize neden devam Alıntıyı görüntüle
Gidip bunu Sınav Okullarıdan hocam var gencolar onlara doğrulatıp geliyorum. Herkes mutmain olsun.Şu an haberlere bir bilgi gelmedi fakat, kardeşimin okulu, Bahçeşehir koleji, sınava gireceklere sevindirici bir duyuru yaptı. Bugün haberlerde de görürsünüz, en erken haber müdürlere geldi sanırım. Sadece BK kolejinde değil tüm okullarda iptal olacağını aşağıdaki mesajı okuyarak anlayabilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı yazıyor koskocaman.
Uzun lafın kısası, Raad olun Alıntıyı görüntüle
Lise ortaöğretim dostumAlıntıyı görüntüle
e 9 yokki