sınıftaki her derse giren bir kız arkadaşına mesaj atsan sorun çözülür bence9. Sınıfım Martta Sınav Olcaz 31 Ağustos la 1 Kasım Arası Sorumluymuşuz.Nasıl Öğrenebilirim Hocalar İşlediğimiz Yere Kadar Sorumlusunuz Diyor.
Dersleri takip eden bir arkadaşına sorabilirsin.9. Sınıfım Martta Sınav Olcaz 31 Ağustos la 1 Kasım Arası Sorumluymuşuz.Nasıl Öğrenebilirim Hocalar İşlediğimiz Yere Kadar Sorumlusunuz Diyor.
Taktik 10/10.sınıftaki her derse giren bir kız arkadaşına mesaj atsan sorun çözülür bence
okula bu sene hiç gitmediğimden dolayı kimseyi tanımıyorumsınıftaki her derse giren bir kız arkadaşına mesaj atsan sorun çözülür bence
kimseden çekinmene gerek yok dostum 9. sınıf psikolojine girmeokula bu sene hiç gitmediğimden dolayı kimseyi tanımıyorum
İnternetten indirip bakabilirsinHer dersin öğretmenlerinin yıllık planları olur. Mesela 10. Sınıf fizik 4.hafta x konusu işlenecek gibi
Hocaya sor. Hoca ne diyorsa odur. Derste de sorsan olur.9. Sınıfım Martta Sınav Olcaz 31 Ağustos la 1 Kasım Arası Sorumluymuşuz.Nasıl Öğrenebilirim Hocalar İşlediğimiz Yere Kadar Sorumlusunuz Diyor.
O zaman birisine yaz ve tanış.okula bu sene hiç gitmediğimden dolayı kimseyi tanımıyorum
O zaman öyle yapmasaydın ben ne yapayım?derste mik bozuk rp si yapıyom şimdi o bozuk biliyolar
Daha sonra ders çalışma bahanesiyle evine gitsinsınıftaki her derse giren bir kız arkadaşına mesaj atsan sorun çözülür bence