Neler Yeni

LGS'den çok korkuyorum

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
90 Almışım. Soru okulda çok çok rahat her soruyu çözebiliyorum, dershanede zorluyorlar.
kötü düşünme zor bir yayın olabilir saçma soruları oluyor olabilir önceki senelerin lgs sorularına bak.
ben 2 sene önce girmiştim lgs ye o sene 2 tane yeni nesil matematik kitabı bitirmiştim hiç soru bırakmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

kötü düşünme zor bir yayın olabilir saçma soruları oluyor olabilir önceki senelerin lgs sorularına bak.
ben 2 sene önce girmiştim lgs ye o sene 2 tane yeni nesil matematik kitabı bitirmiştim hiç soru bırakmadan
olabildiğince yeni nesil soru çözmeye bak

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Aynı sınıftayız. o.O2 Bende 8'deyim.
Arkadaşlar şuan gerçekten çalışsam fen lisesi tutturabilirmiyim(zaten çalışıyorum ama)denemelerim 360 440 arasi gitmek istediğim 3 lise var ikisi 430 puanlarla(Bandirma fen ve sırrı ilicali) birisi 450 lerde artar mı bilemem balikesir fen buda yazim yanlışlarını öneme almayin lütfen

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
denemelerde 390 civarı alıyordum lgs bana daha kolay geldi 413 aldım

alex jensen

80+ Silver
y
8. Sınıf öğrencisiyim, LGS girecek bu sene biliyorsunuz. Matematik dışında tüm derslerde gayet başarılı olduğumu düşünüyorum, denemelerde derslerim ortalama şu şekilde :

Türkçe 18-15 doğru
Fen 18-15 doğru
Matematik 3-7 doğru
İngilizce 9-10 doğru
İnkılap 8-10 doğru
Din 8-10 doğru

Çoğunlukla İngilizcede full çekiyor Türkçede 2-3 yanlış yapıyorum fende ise 2-4 yanlış arası. İnkılap ise 1-2 yanlış yada full oluyor din de aynı şekilde. Denemelerde ortalama 310-360 arası alıyorum cidden aşırı moralim bozuldu ne kadar çalışırsam çalışayım 400'e çıkamıyorum. Dershanelerde ki denemeler normal LGS'den biraz daha zor diyor hocalar ama bilmiyorum. LGS'de böyle puan alırsam Anadolu Meslek'ten başka bir lise tutturamam. Anadolu meslek liseleri de ailemin gözünde en berbat liseler. Bana sürekli baskı yapıyorlar dershaneye o kadar para veriyoruz senden hiçbir şey olmaz, seni Topkapı okullarına veririz artık (Topkapı okulları okul tutturamayan kişilerin gittiği okullarmış.) sen çalışmıyorsun vs. Artık cidden psikolojim bozulmaya başladı her hafta dershaneden sınav oluyoruz, bu hafta da normal sınav haftam zaten dershane de ayrı bir sınav yapıyor aynı şekilde anneme zaten sınav haftasındayız bir de bunu çıkardılar dediğimde "SiZ ZaTeN O DeRsAhNaeyE Ne İçİn GiDiYorSuNuz, SıNAv OlMaYacAksıNız Da BoŞ bOş OtUrAcak MıSıNız?!!!" Cevabını aldım. Aşırı sinir oldum. Evde anlamadığım konuları tekrar etmek için internetten konu anlatımları dinlediğimde bana "Siz bu konu anlatımlarını dinlediğiniz için düşük alıyorsunuz zaten" dedi. Neyse asıl olay bu değil.Ben bu sınav notlarını nasıl yükseltebilirim? Sınıf hocam bana tek sorunumun matematikte olduğunu matematik dışında derslerinin gayet iyi olduğunu söyledi.
ya knk ben lgsye 0 çalışmayla abartısız 0 %25e girmiştim sen de çalışarak %3e falan girersin

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Ben denemelerde 3-4 yanlışa kadar yapıyordum, sınavda 1 yanlışım çıktı o da yanlış okumadan. Okulunun denemeleri zorsa LGS daha kolay çıkabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Korkulacak bir şey yok denemelere de güvenme ben denemelerde 400 hapamamıştım sınıfta hep 20. Oluyodu genelde (sınıf 35 kişi) LGS de 7 Lik dilime girdim sınıfta 8.oldum

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
8. Sınıf öğrencisiyim, LGS girecek bu sene biliyorsunuz. Matematik dışında tüm derslerde gayet başarılı olduğumu düşünüyorum, denemelerde derslerim ortalama şu şekilde :

Türkçe 18-15 doğru
Fen 18-15 doğru
Matematik 3-7 doğru
İngilizce 9-10 doğru
İnkılap 8-10 doğru
Din 8-10 doğru

Çoğunlukla İngilizcede full çekiyor Türkçede 2-3 yanlış yapıyorum fende ise 2-4 yanlış arası. İnkılap ise 1-2 yanlış yada full oluyor din de aynı şekilde. Denemelerde ortalama 310-360 arası alıyorum cidden aşırı moralim bozuldu ne kadar çalışırsam çalışayım 400'e çıkamıyorum. Dershanelerde ki denemeler normal LGS'den biraz daha zor diyor hocalar ama bilmiyorum. LGS'de böyle puan alırsam Anadolu Meslek'ten başka bir lise tutturamam. Anadolu meslek liseleri de ailemin gözünde en berbat liseler. Bana sürekli baskı yapıyorlar dershaneye o kadar para veriyoruz senden hiçbir şey olmaz, seni Topkapı okullarına veririz artık (Topkapı okulları okul tutturamayan kişilerin gittiği okullarmış.) sen çalışmıyorsun vs. Artık cidden psikolojim bozulmaya başladı her hafta dershaneden sınav oluyoruz, bu hafta da normal sınav haftam zaten dershane de ayrı bir sınav yapıyor aynı şekilde anneme zaten sınav haftasındayız bir de bunu çıkardılar dediğimde "SiZ ZaTeN O DeRsAhNaeyE Ne İçİn GiDiYorSuNuz, SıNAv OlMaYacAksıNız Da BoŞ bOş OtUrAcak MıSıNız?!!!" Cevabını aldım. Aşırı sinir oldum. Evde anlamadığım konuları tekrar etmek için internetten konu anlatımları dinlediğimde bana "Siz bu konu anlatımlarını dinlediğiniz için düşük alıyorsunuz zaten" dedi. Neyse asıl olay bu değil.Ben bu sınav notlarını nasıl yükseltebilirim? Sınıf hocam bana tek sorunumun matematikte olduğunu matematik dışında derslerinin gayet iyi olduğunu söyledi.
fende 10 net yapıyordum lgs de 14 küsür yaptım ayrıca yaptıgın puan 370 geçmiyorsa önemi yok düz bir liseye ortaokul puanınla gideceksindir

Kloroz

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emirhan mete

Türkçe 18-15 doğru
Fen 18-15 doğru
Matematik 3-7 doğru
İngilizce 9-10 doğru
İnkılap 8-10 doğru
Din 8-10 doğru

bende lgsden korkuyom. ama şunu unutma; dinle,anlamadığın konulara çalış, Çalış, Çalış ve Daha çok çalış. zamanını iyi kullan

Obito Uchiha

80+ Silver
Dostum çok fazla kasma sonuçta sağlığından önemli değil, biraz rahatlamaya çalış. Ha verilicek tavsiye varsa rahatlamak için kulaklığı takıp yıldızları izleyerek hayal kur zamanında bunu yaparak rahatlamıştım.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen

Türkçe 18-15 doğru
Fen 18-15 doğru
Matematik 3-7 doğru
İngilizce 9-10 doğru
İnkılap 8-10 doğru
Din 8-10 doğru

Denemelrde 5 net falan yapıyordum mat da lgs de 1 netim var ☹️

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Düzensiz çalışınca tabii 1 net, 5 net yapılır. Şurada kalmış 1 ya da 2 ay. Sayısal dersler olan Matematik ve Fen sözel olarak da Türkçe dersine abanın. Diğer dersler emin olun arkası çorap söküğü gibi geliyor. Tarih soruları ya paragraftan çıkarım sorusu ya da genel kültür oluyor. İşte Atatürk 19 Mayıs Samsundan sonra 3. olarak nereye gitmiştir gibi basit sorular geliyor. İngilizce dersi için MEB kitabında ünitelerdeki kelimeleri bilmek lazım. Hala geç değil. Günlük 3-5 saat verimli soru çözümü yapıp, yanlışlarınız üzerinde tekrar durursanız LGS'de çıkan sorulara aşina olacaksınız. Yeni nesil Matematik ve Türkçe sorularına bakın. Kitap okuyun. Okuduğunuzu anlamazsanız yeni nesil soruyu da yapamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,165
Üyeler
159,280
Son üye
Senzou
Top Bottom