Neler Yeni

LGS'den çok korkuyorum

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sınavdan korkmana gerek yok dostum sağlam çalışırsan kazanırsın.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yemin ederim ki birebir ben kelimelere kadar ben boş boş oturmaya mı gidiyorsun cümlesine kadar ben, sanki beni anlattın vallaha.Allah kolaylık versin hepimize.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Yazdıkların LGS için başarı değil. Denemelerde 15 yapıyordum matematikten LGS'de 6.66 net yaptım.
Ben denemeler de 300 330 arası alıyordum iyi bir soğukkanlılıkla 334 aldım soğukkanlı olsun faydası olacaktır biraz umursamamaya fayda var ben öyle yaptım ama umursa yani umursamazlar umursamamak arasında kal eğer denemeler sırasında matematik kısmında vaktinin kalıp ta soruyu bilmediğin için yanlış yapıyorsan bence konu anlatımı çalış benim sayısalda fen dersinden dk bile kaldı ama matematiğe gelince 1 soruya 4dk ilk bir sürem olmasına rağmen çözemedim çünkü konuyu anlayamamıştım ayrıca ne kadar kaldı bilmiyorum ama eğer ki konuları tam yetiştiremezsen bence hani son hafta dinlenin diyorlar ya bence yapma git 1 hafta ders çalış sınav akşamı berksan güven kim milyoner olmak ister video su izle aklında bişey kalmaz ben öyle yaptım şahsen ama kimde nasıl etki verir bilemem

Ariseks

80+ Gold
ben genel olarak tüm derslerden 2-3 yanlış çıkardı
Türkçe 1 y
Din ing ink full
Fen full
Matematik 11 net
Aralarında en. İyi dersim matematikti ama sınavda çok karışık işlem yaptığım için kötü oldu
Onun dışında lgs ve deneme sınavları çok benzemiyor sonuç olarak

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
ben genel olarak tüm derslerden 2-3 yanlış çıkardı
Türkçe 1 y
Din ing ink full
Fen full
Matematik 11 net
Aralarında en. İyi dersim matematikti ama sınavda çok karışık işlem yaptığım için kötü oldu
Onun dışında lgs ve deneme sınavları çok benzemiyor sonuç olarak
Bizim okulun yaptıkları denemelerde gibi aldım ortalama ama hatta bizim hoca denemeler ile sınavda alınan botlar ortalama aynı demişti

Ariseks

80+ Gold
Bizim okulun yaptıkları denemelerde gibi aldım ortalama ama hatta bizim hoca denemeler ile sınavda alınan botlar ortalama aynı demişti
Bizim okulda öyle olmadı çok iyi yapmasını bekledikleri yapamadı ortalama yapmasını bekledikleri iyi yaptı

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Bizim okulda öyle olmadı çok iyi yapmasını bekledikleri yapamadı ortalama yapmasını bekledikleri iyi yaptı
Iyi yapanlar lgs ile korkularını yenememiştir ortalama yapanlar zaten pek umursamıyor benim gibi ben o sene okul değiştirmiştim ne hedefim vardı ne de umursuyordum telaş etmediğim için denemelerden yüksek yaptım o yüzden korkunu ye melisin sınav anında sadece sınava odaklan en küçük şeylere bile takılmaman lazım sınav başlamadan önce tuvalete git kendini rahatta hissetmek için 2 değil 3 kalem al yanına kalemlerinin hepsi açılmış olsun falan filan yani ben böyle yaptım ama sen ne yaparsın bilmem zorunlu değilsin

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Genelde denemelerde bende o civarında alıyorum, çok iyi bir derece yapmak istiyorum.
Netlerim
Türkçe 19 D 1 Y
İnk. 8 D 2 Y
İng. 10 D
Din 10 D
Mat 14 D 3 Y
Fen 18 D 2 Y
Genelde 440 puan alıyorum, umarım bu 3 ayda matematik netlerim artışa gider.

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Tüm derslerine çalış pişman olmayacaksın. Matematikten 10 net yaptım fakat fen'de 10D 10Y yaptığımdan düşük bir not aldım...

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
8. Sınıf öğrencisiyim, LGS girecek bu sene biliyorsunuz. Matematik dışında tüm derslerde gayet başarılı olduğumu düşünüyorum, denemelerde derslerim ortalama şu şekilde :

Türkçe 18-15 doğru
Fen 18-15 doğru
Matematik 3-7 doğru
İngilizce 9-10 doğru
İnkılap 8-10 doğru
Din 8-10 doğru

Çoğunlukla İngilizcede full çekiyor Türkçede 2-3 yanlış yapıyorum fende ise 2-4 yanlış arası. İnkılap ise 1-2 yanlış yada full oluyor din de aynı şekilde. Denemelerde ortalama 310-360 arası alıyorum cidden aşırı moralim bozuldu ne kadar çalışırsam çalışayım 400'e çıkamıyorum. Dershanelerde ki denemeler normal LGS'den biraz daha zor diyor hocalar ama bilmiyorum. LGS'de böyle puan alırsam Anadolu Meslek'ten başka bir lise tutturamam. Anadolu meslek liseleri de ailemin gözünde en berbat liseler. Bana sürekli baskı yapıyorlar dershaneye o kadar para veriyoruz senden hiçbir şey olmaz, seni Topkapı okullarına veririz artık (Topkapı okulları okul tutturamayan kişilerin gittiği okullarmış.) sen çalışmıyorsun vs. Artık cidden psikolojim bozulmaya başladı her hafta dershaneden sınav oluyoruz, bu hafta da normal sınav haftam zaten dershane de ayrı bir sınav yapıyor aynı şekilde anneme zaten sınav haftasındayız bir de bunu çıkardılar dediğimde "SiZ ZaTeN O DeRsAhNaeyE Ne İçİn GiDiYorSuNuz, SıNAv OlMaYacAksıNız Da BoŞ bOş OtUrAcak MıSıNız?!!!" Cevabını aldım. Aşırı sinir oldum. Evde anlamadığım konuları tekrar etmek için internetten konu anlatımları dinlediğimde bana "Siz bu konu anlatımlarını dinlediğiniz için düşük alıyorsunuz zaten" dedi. Neyse asıl olay bu değil.Ben bu sınav notlarını nasıl yükseltebilirim? Sınıf hocam bana tek sorunumun matematikte olduğunu matematik dışında derslerinin gayet iyi olduğunu söyledi.
a sen aynı ben sin lan benimde matamatik bide ingilizce kotu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lgs sınavına girdiğimde matematik 1 net ingilizce 2 net aldım
heralde benim kaderim de senin ki gibi olacak

Hocam bu dönemde durmadan değişen eğitim ve sınav sisteminde mesleğe gidip 4 seneni ekstra çöpe atmadan meslek edinebilirsin yani o yönden daha iyi olabilir meslekler
hocam sana bir şey sorcam benim teknolojiye bilgisayara ve elektironiğe ilgim var angi liseyi onerirsin

Son düzenleme:

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Ben 3 yıl önceki denemelerde çoğu zaman geçtiğim %90'nın benden çok daha iyi yaptığına şahit oldum.
Örnek olarak ben denemede 430 yaparken x kişisi 370 yapıyordu ama lgs'de ben %5 yaparken o şahıs %1 %2 yapıyordu.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
a sen aynı ben sin lan benimde matamatik bide ingilizce kotu

heralde benim kaderim de senin ki gibi olacak

hocam sana bir şey sorcam benim teknolojiye bilgisayara ve elektironiğe ilgim var angi liseyi onerirsin
Hocam seni tanimadan bilemem fakat kendi ywteneklerinin de listesini cikar yeteneklerin ile ilgi alanlarinin uuustugu bir meslek secimi yap eger halk arasinda caliskan duye tabir ediliyorsan anadolu gidip yks de guzel bir üniversite gidersin yoksa meslek lisesi tercih edebilirsiniz

Impe

80+ Silver
8. Sınıf öğrencisiyim, LGS girecek bu sene biliyorsunuz. Matematik dışında tüm derslerde gayet başarılı olduğumu düşünüyorum, denemelerde derslerim ortalama şu şekilde :

Türkçe 18-15 doğru
Fen 18-15 doğru
Matematik 3-7 doğru
İngilizce 9-10 doğru
İnkılap 8-10 doğru
Din 8-10 doğru

Çoğunlukla İngilizcede full çekiyor Türkçede 2-3 yanlış yapıyorum fende ise 2-4 yanlış arası. İnkılap ise 1-2 yanlış yada full oluyor din de aynı şekilde. Denemelerde ortalama 310-360 arası alıyorum cidden aşırı moralim bozuldu ne kadar çalışırsam çalışayım 400'e çıkamıyorum. Dershanelerde ki denemeler normal LGS'den biraz daha zor diyor hocalar ama bilmiyorum. LGS'de böyle puan alırsam Anadolu Meslek'ten başka bir lise tutturamam. Anadolu meslek liseleri de ailemin gözünde en berbat liseler. Bana sürekli baskı yapıyorlar dershaneye o kadar para veriyoruz senden hiçbir şey olmaz, seni Topkapı okullarına veririz artık (Topkapı okulları okul tutturamayan kişilerin gittiği okullarmış.) sen çalışmıyorsun vs. Artık cidden psikolojim bozulmaya başladı her hafta dershaneden sınav oluyoruz, bu hafta da normal sınav haftam zaten dershane de ayrı bir sınav yapıyor aynı şekilde anneme zaten sınav haftasındayız bir de bunu çıkardılar dediğimde "SiZ ZaTeN O DeRsAhNaeyE Ne İçİn GiDiYorSuNuz, SıNAv OlMaYacAksıNız Da BoŞ bOş OtUrAcak MıSıNız?!!!" Cevabını aldım. Aşırı sinir oldum. Evde anlamadığım konuları tekrar etmek için internetten konu anlatımları dinlediğimde bana "Siz bu konu anlatımlarını dinlediğiniz için düşük alıyorsunuz zaten" dedi. Neyse asıl olay bu değil.Ben bu sınav notlarını nasıl yükseltebilirim? Sınıf hocam bana tek sorunumun matematikte olduğunu matematik dışında derslerinin gayet iyi olduğunu söyledi.
Kardesim bu zamandan sonra matematik zor döner döndürmen için her gün saatlerce bak yeni nesil matematik çöz bana denemelerini at yani işte şu yayinin şu denemesi gibi ben sorulari çözeyim zorluklarina göre yorumlarim sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,868
Üyeler
161,157
Son üye
atalayulusoy
Top Bottom