2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Lgs Matematikte 5 soru yaptım 1 doğrum vardı iki sene önce
Aynı sınıftayız. Bende 8'deyim.Hocam sizin notunuz kaçtı?
LGS stres yapılacak, korkulacak önemli bir sınav değil ama netlerini yüksek tutman senin yararına olur tabii ki8. Sınıf öğrencisiyim, LGS girecek bu sene biliyorsunuz. Matematik dışında tüm derslerde gayet başarılı olduğumu düşünüyorum, denemelerde derslerim ortalama şu şekilde :
Türkçe 18-15 doğru
Fen 18-15 doğru
Matematik 3-7 doğru
İngilizce 9-10 doğru
İnkılap 8-10 doğru
Din 8-10 doğru
Çoğunlukla İngilizcede full çekiyor Türkçede 2-3 yanlış yapıyorum fende ise 2-4 yanlış arası. İnkılap ise 1-2 yanlış yada full oluyor din de aynı şekilde. Denemelerde ortalama 310-360 arası alıyorum cidden aşırı moralim bozuldu ne kadar çalışırsam çalışayım 400'e çıkamıyorum. Dershanelerde ki denemeler normal LGS'den biraz daha zor diyor hocalar ama bilmiyorum. LGS'de böyle puan alırsam Anadolu Meslek'ten başka bir lise tutturamam. Anadolu meslek liseleri de ailemin gözünde en berbat liseler. Bana sürekli baskı yapıyorlar dershaneye o kadar para veriyoruz senden hiçbir şey olmaz, seni Topkapı okullarına veririz artık (Topkapı okulları okul tutturamayan kişilerin gittiği okullarmış.) sen çalışmıyorsun vs. Artık cidden psikolojim bozulmaya başladı her hafta dershaneden sınav oluyoruz, bu hafta da normal sınav haftam zaten dershane de ayrı bir sınav yapıyor aynı şekilde anneme zaten sınav haftasındayız bir de bunu çıkardılar dediğimde "SiZ ZaTeN O DeRsAhNaeyE Ne İçİn GiDiYorSuNuz, SıNAv OlMaYacAksıNız Da BoŞ bOş OtUrAcak MıSıNız?!!!" Cevabını aldım. Aşırı sinir oldum. Evde anlamadığım konuları tekrar etmek için internetten konu anlatımları dinlediğimde bana "Siz bu konu anlatımlarını dinlediğiniz için düşük alıyorsunuz zaten" dedi. Neyse asıl olay bu değil.Ben bu sınav notlarını nasıl yükseltebilirim? Sınıf hocam bana tek sorunumun matematikte olduğunu matematik dışında derslerinin gayet iyi olduğunu söyledi.
Ne lisesi kazandınız?Lgs Matematikte 5 soru yaptım 1 doğrum vardı iki sene önce
Hocam öncelikle genelde özdebir vesaire ülke içi sıralama belirleyen sınavlar normallerden biraz daha zor oluyor eğer anadolu çöpse galatasaray da anadolu istanbul erkek de beşiktaş kabataş da beşiktaş atatürk anadolu da beşiktaş anadolu da yani anadolular çöp değil bundan bir kurtar aileni mental olarak zinde kalmak için arkadaşlarınla arada bir etkinlikler düzenle matematikte de olabildiğince formül ezberlesen ve anlamanı kitap okuyarak geliştirsen sana yeterlidir kendisi gelişecektir zaten.8. Sınıf öğrencisiyim, LGS girecek bu sene biliyorsunuz. Matematik dışında tüm derslerde gayet başarılı olduğumu düşünüyorum, denemelerde derslerim ortalama şu şekilde :
Türkçe 18-15 doğru
Fen 18-15 doğru
Matematik 3-7 doğru
İngilizce 9-10 doğru
İnkılap 8-10 doğru
Din 8-10 doğru
Çoğunlukla İngilizcede full çekiyor Türkçede 2-3 yanlış yapıyorum fende ise 2-4 yanlış arası. İnkılap ise 1-2 yanlış yada full oluyor din de aynı şekilde. Denemelerde ortalama 310-360 arası alıyorum cidden aşırı moralim bozuldu ne kadar çalışırsam çalışayım 400'e çıkamıyorum. Dershanelerde ki denemeler normal LGS'den biraz daha zor diyor hocalar ama bilmiyorum. LGS'de böyle puan alırsam Anadolu Meslek'ten başka bir lise tutturamam. Anadolu meslek liseleri de ailemin gözünde en berbat liseler. Bana sürekli baskı yapıyorlar dershaneye o kadar para veriyoruz senden hiçbir şey olmaz, seni Topkapı okullarına veririz artık (Topkapı okulları okul tutturamayan kişilerin gittiği okullarmış.) sen çalışmıyorsun vs. Artık cidden psikolojim bozulmaya başladı her hafta dershaneden sınav oluyoruz, bu hafta da normal sınav haftam zaten dershane de ayrı bir sınav yapıyor aynı şekilde anneme zaten sınav haftasındayız bir de bunu çıkardılar dediğimde "SiZ ZaTeN O DeRsAhNaeyE Ne İçİn GiDiYorSuNuz, SıNAv OlMaYacAksıNız Da BoŞ bOş OtUrAcak MıSıNız?!!!" Cevabını aldım. Aşırı sinir oldum. Evde anlamadığım konuları tekrar etmek için internetten konu anlatımları dinlediğimde bana "Siz bu konu anlatımlarını dinlediğiniz için düşük alıyorsunuz zaten" dedi. Neyse asıl olay bu değil.Ben bu sınav notlarını nasıl yükseltebilirim? Sınıf hocam bana tek sorunumun matematikte olduğunu matematik dışında derslerinin gayet iyi olduğunu söyledi.
Lisede Düzgün arkadaşları olsun istiyorsa iyi bir lise kazanmalı.lgs hayatını etkiliyecek bir sınav değil pek de önemli değil aslında
Şu yönden katılıyorum: Hayatta bu tür sınav mınavdan falan korkmayacaksın. Sınavı kaybetsen de ölmeyeceksin sonuçtalgs hayatını etkiliyecek bir sınav değil pek de önemli değil aslında
Bu yönden evet haklısın.Lisede Düzgün arkadaşları olsun istiyorsa iyi bir lise kazanmalı.
Anadolu meslek çöp diyorlar ama çok güzel meslekler de edinilebilir bence. Matematik hocamız bol sözel mantık çözün diyor çok işinize yarayacak diyor.Hocam öncelikle genelde özdebir vesaire ülke içi sıralama belirleyen sınavlar normallerden biraz daha zor oluyor eğer anadolu çöpse galatasaray da anadolu istanbul erkek de beşiktaş kabataş da beşiktaş atatürk anadolu da beşiktaş anadolu da yani anadolular çöp değil bundan bir kurtar aileni mental olarak zinde kalmak için arkadaşlarınla arada bir etkinlikler düzenle matematikte de olabildiğince formül ezberlesen ve anlamanı kitap okuyarak geliştirsen sana yeterlidir kendisi gelişecektir zaten.
Siz ne kadar çalışıyorsunuz?Şu yönden katılıyorum: Hayatta bu tür sınav mınavdan falan korkmayacaksın. Sınavı kaybetsen de ölmeyeceksin sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yönden evet haklısın.