Neler Yeni

LGS'den çok korkuyorum

Yüce başbuğ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
LGS ben 8.sınıf iken benim okulumda ve benle beraber lgs ye giren test kitabı yalayıp yutan ve deneme çözüp duran kişilerin burnuna adeta çakmıştı yumruğu
Örnek soru gibi olmadı diyenler falan da vardı hatta
Ben ders sınav gibi işlerde deneyimli değilim ama sana bildiklerim ile bir bilgi vereyim
Hep farklı kaynaklardan soru çöz bir kitaba veya bir siteye bağlı kalma sürekli farklı kitaplardan soru çöz tabi tüm paranı da test kitaplarına basma
ve bence dershane falan da çok kasma kendin evden de iyi çalışabilirsin hemde bedavaya
Kaç puan aldınız hocam?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Anadolu meslek çöp diyorlar ama çok güzel meslekler de edinilebilir bence. Matematik hocamız bol sözel mantık çözün diyor çok işinize yarayacak diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ne kadar çalışıyorsunuz?
Hocam bu dönemde durmadan değişen eğitim ve sınav sisteminde mesleğe gidip 4 seneni ekstra çöpe atmadan meslek edinebilirsin yani o yönden daha iyi olabilir meslekler

En İyi Cevap
7

Siz ne kadar çalışıyorsunuz?
Yalan konuşmayayım pek fazla değil hafta sonları biraz çalışıyorum o kadar. Çünkü genelde bilgisayar tamiri falan yapıyorum bilgisayara aşırı bir ilgim var bi daldım mı çıkamıyorum :D Ama çalışmayı ilerleyen zamanda arttırcağım. Ayrıca dediğim gibi baya rahatım resmen kafam güzel kafaya hiç takmıyorum :D

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Hocam bu dönemde durmadan değişen eğitim ve sınav sisteminde mesleğe gidip 4 seneni ekstra çöpe atmadan meslek edinebilirsin yani o yönden daha iyi olabilir meslekler
Benim de o yönden iyi meslek liselerine sempatim var işte ama gel bunu aileme anlat.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Yalan konuşmayayım pek fazla değil hafta sonları biraz çalışıyorum o kadar. Çünkü genelde bilgisayar tamiri falan yapıyorum bilgisayara aşırı bir ilgim var bi daldım mı çıkamıyorum :D Ama çalışmayı ilerleyen zamanda arttırcağım. Ayrıca dediğim gibi baya rahatım resmen kafam güzel kafaya hiç takmıyorum :D
Benimde o şekilde bir ilgim var eski bilgisayarımı kurcalıyorum ara sıra oyunlara modlar felan yapmaya çalışıyorum yapabildiğimce. Günde 1,5-2 saat kadar çalışıyorum işte bende. Tüm derslerden işlenen konularım bitik.

Ben çok az çalıştım. Test kitaplarını bitiren arkadaşlarım gibi olmaya çalışıyordum ama olamıyordum. Ufak tefek baktım konulara. Çok kasmadım.
316 puan aldım ve şu an bir anadolu lisesindeyim ve memnunum.
Hangi şehirdesiniz hocam Ya 316 puana Anadolu mu var?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Benimde o şekilde bir ilgim var eski bilgisayarımı kurcalıyorum ara sıra oyunlara modlar felan yapmaya çalışıyorum yapabildiğimce. Günde 1,5-2 saat kadar çalışıyorum işte bende. Tüm derslerden işlenen konularım bitik.

Hangi şehirdesiniz hocam Ya 316 puana Anadolu mu var?
Benim gittiğim lise puansız alıyordu. Kötü falan diyorlardı ama değilmiş.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Benim gittiğim lise puansız alıyordu. Kötü falan diyorlardı ama değilmiş.
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi var burada da 89 ortalamayla alıyor 2-3 senedir. Çok iyi diyen de var kötü diyen de var kötü bir puan alırsam diye ortalamamı yüksek tutmaya çalışıyorum.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türkçe fen en az 18 olmalı.
Matematik çalış.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
8. Sınıf öğrencisiyim, LGS girecek bu sene biliyorsunuz. Matematik dışında tüm derslerde gayet başarılı olduğumu düşünüyorum, denemelerde derslerim ortalama şu şekilde :

Türkçe 18-15 doğru
Fen 18-15 doğru
Matematik 3-7 doğru
İngilizce 9-10 doğru
İnkılap 8-10 doğru
Din 8-10 doğru

Çoğunlukla İngilizcede full çekiyor Türkçede 2-3 yanlış yapıyorum fende ise 2-4 yanlış arası. İnkılap ise 1-2 yanlış yada full oluyor din de aynı şekilde. Denemelerde ortalama 310-360 arası alıyorum cidden aşırı moralim bozuldu ne kadar çalışırsam çalışayım 400'e çıkamıyorum. Dershanelerde ki denemeler normal LGS'den biraz daha zor diyor hocalar ama bilmiyorum. LGS'de böyle puan alırsam Anadolu Meslek'ten başka bir lise tutturamam. Anadolu meslek liseleri de ailemin gözünde en berbat liseler. Bana sürekli baskı yapıyorlar dershaneye o kadar para veriyoruz senden hiçbir şey olmaz, seni Topkapı okullarına veririz artık (Topkapı okulları okul tutturamayan kişilerin gittiği okullarmış.) sen çalışmıyorsun vs. Artık cidden psikolojim bozulmaya başladı her hafta dershaneden sınav oluyoruz, bu hafta da normal sınav haftam zaten dershane de ayrı bir sınav yapıyor aynı şekilde anneme zaten sınav haftasındayız bir de bunu çıkardılar dediğimde "SiZ ZaTeN O DeRsAhNaeyE Ne İçİn GiDiYorSuNuz, SıNAv OlMaYacAksıNız Da BoŞ bOş OtUrAcak MıSıNız?!!!" Cevabını aldım. Aşırı sinir oldum. Evde anlamadığım konuları tekrar etmek için internetten konu anlatımları dinlediğimde bana "Siz bu konu anlatımlarını dinlediğiniz için düşük alıyorsunuz zaten" dedi. Neyse asıl olay bu değil.Ben bu sınav notlarını nasıl yükseltebilirim? Sınıf hocam bana tek sorunumun matematikte olduğunu matematik dışında derslerinin gayet iyi olduğunu söyledi.
O netler önemli değil bir bakıma. Hangi dershane ye gidiyorsun? Bende gidiyorum. Ben sabah akşam çalışıyorum. Zaten az bir şey kaldı.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Ne lisesi kazandınız?
Anadolu lisesi. Kötü bir lise de değil çok iyi de değil. Adrese dayalı olan bir okul. Ama ben matematiği hiç yapamıyordum. Çalışmayı da sevmiyordum. Çalışan kesinlikle yapar ümitsizliğe kapılma bugün başla.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi var burada da 89 ortalamayla alıyor 2-3 senedir. Çok iyi diyen de var kötü diyen de var kötü bir puan alırsam diye ortalamamı yüksek tutmaya çalışıyorum.
Milletin lafına pek inanma derim özellikle de eğitim konusunda
Benim okuduğum ortaokulda ben 6.sınıf iken gelmiştim 5 i başka yerde okumuştum geldiğim yer için "camlar falan kırık tinerciler girip çıkıyor" diyorlardı ama hiç de öyle bir şeye rastlamadım bazen ya o okula çamur atmak için yapıyorlar ya da kulaktan kulağa geçen bilgileri büyütüp büyütüp önümüze getiriyorlar

Top Bottom