Kayıt döneminde adresinize çıkıyorsa olabilir üst çapraz komşuma çıkan yer bana çıkmamıştı meselaBen yaşadığım yerin 1 saatlik ilerisindeki bir şehrin sınavsız giriş yapılan lisesine katılabilir miyim ortalamalar ile?
ortalaman yeterse vede adresin çıkarsa alabilirler bildiğim kadarıyla 2008 olan öğrenciler daha önce yerleştireceklerBen yaşadığım yerin 1 saatlik ilerisindeki bir şehrin sınavsız giriş yapılan lisesine katılabilir miyim ortalamalar ile?
8 misinBen yaşadığım yerin 1 saatlik ilerisindeki bir şehrin sınavsız giriş yapılan lisesine katılabilir miyim ortalamalar ile?
Anlamadım ben şimdi Antalya'nın ilçesinde oturuyorum başka ilçedeki okula ortalamalar ile girebilir miyim?Kayıt döneminde adresinize çıkıyorsa olabilir üst çapraz komşuma çıkan yer bana çıkmamıştı mesela
Evet8 misin
Evet adresinize kayıt döneminde gözüküyorsa ve aynı ortaokulda 4 sene okuma vb gibi bazı kriterlere kalmıyorsanız girersiniz ama eski kalitesi var mıdır yok mudur okulun araştırın son 3 yılda yeni sistemden sonra çok iyi okulların kaliteleri düştü.Anlamadım ben şimdi Antalya'nın ilçesinde oturuyorum başka ilçedeki okula ortalamalar ile girebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
TeşekkürlerEvet adresinize kayıt döneminde gözüküyorsa ve aynı ortaokulda 4 sene okuma vb gibi bazı kriterlere kalmıyorsanız girersiniz ama eski kalitesi var mıdır yok mudur okulun araştırın son 3 yılda yeni sistemden sonra çok iyi okulların kaliteleri düştü.
Ben araştırıyım.Evet adresinize kayıt döneminde gözüküyorsa ve aynı ortaokulda 4 sene okuma vb gibi bazı kriterlere kalmıyorsanız girersiniz ama eski kalitesi var mıdır yok mudur okulun araştırın son 3 yılda yeni sistemden sonra çok iyi okulların kaliteleri düştü.
Rica ederim.Teşekkürler
Ben araştırıyım.
obp ile katılabilirsinBen yaşadığım yerin 1 saatlik ilerisindeki bir şehrin sınavsız giriş yapılan lisesine katılabilir miyim ortalamalar ile?
adres değştirme gibi olaylar oluyor eğer ortalaman yeterse girersin adresi dert etmeAnlamadım ben şimdi Antalya'nın ilçesinde oturuyorum başka ilçedeki okula ortalamalar ile girebilir miyim?
Evet