Neler Yeni

Sınavsız giriş yapılan liseler hakkında

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Ben yaşadığım yerin 1 saatlik ilerisindeki bir şehrin sınavsız giriş yapılan lisesine katılabilir miyim ortalamalar ile?

Aware

80+ Silver
Ben yaşadığım yerin 1 saatlik ilerisindeki bir şehrin sınavsız giriş yapılan lisesine katılabilir miyim ortalamalar ile?
Kayıt döneminde adresinize çıkıyorsa olabilir üst çapraz komşuma çıkan yer bana çıkmamıştı mesela :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ortalaman yeterse vede adresin çıkarsa alabilirler bildiğim kadarıyla 2008 olan öğrenciler daha önce yerleştirecekler

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aware

80+ Silver
Anlamadım ben şimdi Antalya'nın ilçesinde oturuyorum başka ilçedeki okula ortalamalar ile girebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet
Evet adresinize kayıt döneminde gözüküyorsa ve aynı ortaokulda 4 sene okuma vb gibi bazı kriterlere kalmıyorsanız girersiniz ama eski kalitesi var mıdır yok mudur okulun araştırın son 3 yılda yeni sistemden sonra çok iyi okulların kaliteleri düştü.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet adresinize kayıt döneminde gözüküyorsa ve aynı ortaokulda 4 sene okuma vb gibi bazı kriterlere kalmıyorsanız girersiniz ama eski kalitesi var mıdır yok mudur okulun araştırın son 3 yılda yeni sistemden sonra çok iyi okulların kaliteleri düştü.
Teşekkürler

Ben araştırıyım.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Knk tahmin ile olmaz o iş , beklenmedik biryerdeki lise de çıkabilir

Sensei123

80+ Bronze

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Anlamadım ben şimdi Antalya'nın ilçesinde oturuyorum başka ilçedeki okula ortalamalar ile girebilir miyim?

Evet
adres değştirme gibi olaylar oluyor eğer ortalaman yeterse girersin adresi dert etme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,627
Üyeler
165,213
Son üye
n4pz
Top Bottom