teşekkürler yarın alıyorum bu haliyle3500x çok iyi ikili olur.
ne önerirsin hocam ben pek anlamıyorumÖzelleştirilse bile iyi fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartı değiştirn hocam.
sadece özelleştirme kısmındakileri alabilirim ekstra alıp montaj yapma imkanım yokne önerirsin hocam ben pek anlamıyorum
Plus Gaming iyi gibine önerirsin hocam ben pek anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece özelleştirme kısmındakileri alabilirim ekstra alıp montaj yapma imkanım yok
şuan 7300 yaptı benim özelleştirmelerimle maalesef daha yukarı çıkmam zor. Hatta 7kya kadar düşebilirim. Mecburen ssd 240 yapacağım eğer bütçeyi 7k düşürürsem. Başka bi yerden kısmamız gerek sadece oyun oynayacağım. İşlemciyi 3500x kesin yapıyorum tavsiyeler üzerine. Ssd'den kısıp anakartı dediğini yaparsam oyunlarda fps artışı olur mu anakarttan dolayı.Bence çok güzel bir sistem, bütce varsa ve şu şekilde özelleştirilse dahada efsane olur *bence*.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Anakart: Asus TUF B450M Plus Gaming.
SSD: Corsair 480GB Force Series MP510.
Fps artışı olmaz ama kalitesiz anakart kullanma VRM leri kötü diye biliyorum.şuan 7300 yaptı benim özelleştirmelerimle maalesef daha yukarı çıkmam zor. Hatta 7kya kadar düşebilirim. Mecburen ssd 240 yapacağım eğer bütçeyi 7k düşürürsem. Başka bi yerden kısmamız gerek sadece oyun oynayacağım. İşlemciyi 3500x kesin yapıyorum tavsiyeler üzerine. Ssd'den kısıp anakartı dediğini yaparsam oyunlarda fps artışı olur mu anakarttan dolayı.
ssd 240 yapıp dediğiniz ana kartı ekleyince fiyat aynı oluyor. Değer mi sizce
Senin işlemcide ne sıkıntı var strive_for_greatness kardeş?Sinerji Mercury Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Sistem Tavsiyesi
Sinerji Mercury Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bence ram hariç gideri var, ayrıca ssd biraz gereksiz olmuş.
SİZCE NASIL???
anakart o kadar da kötü değil hocam aslında ya bilemedim. ssd 240 yapıp anakartı dediğinizi yapsam mı çok kararsız kaldımFps artışı olmaz ama kalitesiz anakart kullanma VRM leri kötü diye biliyorum.
Isınma problemi, ve ram kontrolü çalışmıyor o yüzden ramim 2400MHz, 2666 da görüntü geliyor ama oyun crash yiyor, daha üzerinde görüntü vermiyor. Buna XMP de dahil.Senin işlemcide ne sıkıntı var strive_for_greatness kardeş?
Anakart cidden kötü. SSD'nin corsair olması fiyatı uçuruyor. Belki Gaming.Gen.tr de size uygun nir aistem vardır bir de oraya göz atın derim.anakart o kadar da kötü değil hocam aslında ya bilemedim. ssd 240 yapıp anakartı dediğinizi yapsam mı çok kararsız kaldım