Neler Yeni

Sinerji Clay sistem yükseltmesi için yardımcı olur musunuz? (PSU)

Anonymous?

80+ Bronze
Bütçe
1400
Öncelikle herkese merhaba, bundan 5-6 gün öncesinde Sinerji.gen'den 14.999 TL'ye ''Sinerji Clay'' adlı sistemi satın aldım. Ürün şu anda kargolama aşamasında. Sistemi almadan önce kasa ve güç kaynağı hakkında endişelerim vardı ve özellikle PSU hakkında hiç iç açıcı şeyler duymadım. Bu yüzden güç kaynağını bununla değiştirmeye karar verdim. Sizce iyi bir karar vermiş miyim ve bu fiyat bandında daha iyi bir PSU bulabilir miyim?

yaman..k

80+ Silver
ürün daha eline ulaşmadıysa iptal et çok korkuyorsan ben olsam hiç uğraşmazdım bendede c 4 psu var ama 1 2 yıldır sorun yok iptal etme derim veya değiştirme

Anonymous?

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU'yu henüz almadım ama bir c4 yüzünden sistemimi sıkıntıya sokmak istemiyorum. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım işin aslı. 1-2 yıldır sorun yaşamamanız ilerde sorun yaşamayacağınız anlamına gelmez diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Son düzenleme:

yaman..k

80+ Silver
PSU'yu henüz almadım ama bir c4 yüzünden sistemimi sıkıntıya sokmak istemiyorum. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım işin aslı. 1-2 yıldır sorun yaşamamanız ilerde sorun yaşamayacağınız anlamına gelmez diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up
iptal edebiliyosan iptal et derim psu hankında çık bir bilgim yok başın yanmasın benim yüzünden

Top Bottom