Neler Yeni

Sinerji CTV PC Nasıldır?

kaisel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes

Arkadaşlar almayı planladığım sistem bu ama anormal derecede ucuz geldi sinerji güvenilir midir ilk defa PC alacağım. yarın DA sistemi çıktığında alamassam bunu alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

mfimmel

80+ Silver

Arkadaşlar almayı planladığım sistem bu ama anormal derecede ucuz geldi sinerji güvenilir midir ilk defa PC alacağım. yarın DA sistemi çıktığında alamassam bunu alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Sinerji güvenli bir site.

Sizinde dediğiniz gibi DA sistemi beklemenizi tercihinizi ona göre yapmanızı öneririm.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sinerji güvenilirdir. En sevdiğim sitelerden bir tanesi.

JrFuKi.

80+ Bronze
bu sistemin benzeri pc hocasının cıkarttıgı 9.500 amd tarafı 10.000 tl intel tarafı sistemler degil mi ? nasıl ucuz anlamadım

echoes

80+ Bronze

bu sistem ucuz mu gerçekten? ben de sistem bakıyorum orta/ortanın üstü seviyesinde, orta mı diyebiliriz bu sisteme? DA sistemi dediğiniz ne oluyor bir de, nerde paylaşılacak?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sinerji güvenilir.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

mexvell67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Süleyman
knk sakın ama sakın alma bunu pişman olursun sonra sinerji gayet gucenilirdir ama sakın ha alma bunu

kaisel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes
bu sistem ucuz mu gerçekten? ben de sistem bakıyorum orta/ortanın üstü seviyesinde, orta mı diyebiliriz bu sisteme? DA sistemi dediğiniz ne oluyor bir de, nerde paylaşılacak?
Knk nasıl ucuz değil piyasada ki hazır sistemlere bakarsan bu fiyata yok sen nerden buldun daha ucuza. DA donanım arşivi 15. de yeni sistem çıkartıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk sakın ama sakın alma bunu pişman olursun sonra sinerji gayet gucenilirdir ama sakın ha alma bunu
Yanlış anlama kankam ama niye almayayım fiyatından mı donanımdan mı?

echoes

80+ Bronze
Knk nasıl ucuz değil piyasada ki hazır sistemlere bakarsan bu fiyata yok sen nerden buldun daha ucuza. DA donanım arşivi 15. de yeni sistem çıkartıyor.

Yanlış anlama kankam ama niye almayayım fiyatından mı donanımdan mı?
ucuz değil demedim ki, gerçekten ucuz mu oluyor diye sordum bilmediğimden. çünkü ben de fiyatına göre iyi sistem arıyorum. kısaca kazıklamayan...

lyrianswx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Poyraz Bulut
Sinerji güvenilirdir ama aşırı boş bir sistem tavsiye etmem o fiyata Rx 6600 lu sistem toplayabilirsin

kaisel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes
bu sistemin benzeri pc hocasının cıkarttıgı 9.500 amd tarafı 10.000 TL intel tarafı sistemler degil mi ? nasıl ucuz anlamadım
Kankam 1 ay önce çıkartmış ikiside stokta yok.

Sinerji güvenilirdir ama aşırı boş bir sistem tavsiye etmem o fiyata Rx 6600 lu sistem toplayabilirsin
ayrı ayrı parça almak istemiyorum ilk sistemim olacağı için pek tecrübeli değilim o yüzden hazır sistem bakıyorum bildiğin varsa atar mısın?

Top Bottom