Çalma yani kredi kartı bilgilerini demek istedimÇalma korkusu ne oluyor Güvenilirdir. Sistem link?
Güvenilir tabii kiBabam internet sitelerine hiç güvenmiyor çalma korkusuyla nasıl ikna edebilirim sinerjiden alan arkadaşlar var mı acaba güvenilir mi ?
Emin ol kredi kartı bilgileri falan hepsi zaten birilerinin elindedir. İnternet alışverişinden korkmak kadar saçma bir şey yok. Her şey internetten artık. Sistem de güzel ama PSU değişmeliÇalma yani kredi kartı bilgilerini demek istedim
Alacağım hazır sistem buSinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fiyatı biraz yüksek gibi ama güzel sistem.Çalma yani kredi kartı bilgilerini demek istedim
Alacağım hazır sistem buSinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hiçbir sıkıntı olmaz.Bir sürü YouTube kanalı Sinerji ile anlaşmalı.Daha hiç böyle sitelerden bilgileri çalınanı görmedim(İtopya,Gaming gen tr,sinerji,tebilon,n11,hepsiburada,trendyol,İnventus vs.)Babam internet sitelerine hiç güvenmiyor çalma korkusuyla nasıl ikna edebilirim sinerjiden alan arkadaşlar var mı acaba güvenilir mi ?
Kasa olarak bunu seçtim olmuş mu?Emin ol kredi kartı bilgileri falan hepsi zaten birilerinin elindedir. İnternet alışverişinden korkmak kadar saçma bir şey yok. Her şey internetten artık. Sistem de güzel ama PSU değişmeli
Üsküdarda kendi mağazaları var oradan da bakabilirsinizBabam internet sitelerine hiç güvenmiyor çalma korkusuyla nasıl ikna edebilirim sinerjiden alan arkadaşlar var mı acaba güvenilir mi ?
Sanal kart kullanın.Babam internet sitelerine hiç güvenmiyor çalma korkusuyla nasıl ikna edebilirim sinerjiden alan arkadaşlar var mı acaba güvenilir mi ?
Olmuş. Tavsiyem instagramdaki kasamodifiyem sayfasından ön panel alın. Önü kapalı bir kasa çünküKasa olarak bunu seçtim olmuş mu?
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa