BenQ ZOWIE XL2566K. Bunun için fikriniz var mı?2 sene önce aldığımda yardımcı oluyorlardı. Ama birebir değişim markadan markaya değişiyor. Sinerjiden bilgi almak daha sağlıklı olur.
Buradaki linkten markanın politikasına bakabilirsin. Özetle şöyle diyeyim buradaki tabloya göre 22" üzeri monitörler için 5den fazla ölü piksel olursa değişim sağlanıyormuş. Satın aldığın yerin birebirim değişim vermesinin sebebi çoğunlukla marka değil satıcının müşteri memnuniyeti kapsamında inisiyatifine kalmış bir durum diyebilirim. Onun için alacağın yere sorman gerekiyor. Sana birebir değişim var derse güzel ama garanti için servise yönlendiririz derse buradaki politikalar geçerli olur. Varsayalım 3 ölü piksel çıktı satıcı yardımcı olmuyor servis de 5 ölü pikselden az olduğu için geri gönderdi o zaman en kötü ihtimal THH'ye başvurmak olabilir. Olabildiğince özetlemeye çalıştımBenQ ZOWIE XL2566K. Bunun için fikriniz var mı?
Knk yanlış anlamada e spor oyuncusu musun bu kadar para vercen monitöreMonitör almayı planlıyorum. Ölü piksel durumunda yardımcı oluyorlar mı? Anında değişimden bahsediyorum. Yoksa mahkeme yoluna mı gitmemiz gerekiyor?
Amazondan alabilirsin gönül rahatligiylaMonitör almayı planlıyorum. Ölü piksel durumunda yardımcı oluyorlar mı? Anında değişimden bahsediyorum. Yoksa mahkeme yoluna mı gitmemiz gerekiyor?
Hayır değilim ama bu hayatta aldığım en büyük zevk oyun oynamak. Keyif aldığım bir şeye para yatırmak bana mantıksız gelmiyor. Zaten 1 kez alıyorum, ömürlük olsun.Knk yanlış anlamada e spor oyuncusu musun bu kadar para vercen monitöre
Amazonda yok diye biliyorum.Amazondan alabilirsin gönül rahatligiyla
Kafam rahat olsun dersen Amazon'dan al direkt. Hiç sıkıntı yaşamazsın.Hayır değilim ama bu hayatta aldığım en büyük zevk oyun oynamak. Keyif aldığım bir şeye para yatırmak bana mantıksız gelmiyor. Zaten 1 kez alıyorum, ömürlük olsun.
Hayır değilim ama bu hayatta aldığım en büyük zevk oyun oynamak. Keyif aldığım bir şeye para yatırmak bana mantıksız gelmiyor. Zaten 1 kez alıyorum, ömürlük olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazonda yok diye biliyorum.
Sadece CS için alıyorum hocam, teşekkürler fiyat için yazdığınızın farkındayım ama BenQ dan iyisi yok.MSI OCULUX NXG253R 24.5 inç 360Hz 1ms HDR G-Sync Full HD IPS Gaming Monitör
MSI Oculux NXG253R eSports Gaming G-SYNC monitör ile performansınızın zirvesinde oynayın. 24.5″ ekranda 1080p çözünürlüğe, 360Hz tazeleme oranına, 1ms GTG tepki süresine sahip Rapid IPS paneliyle…www.gaming.gen.tr
ben olsam bunu alırım
sadece fps içinse öyle evetSadece CS için alıyorum hocam, teşekkürler fiyat için yazdığınızın farkındayım ama BenQ dan iyisi yok.
Amazonda ürünü iade etme çok kolay ya onun için söyledim. Diğerleri uğraştırıyor yaHayır değilim ama bu hayatta aldığım en büyük zevk oyun oynamak. Keyif aldığım bir şeye para yatırmak bana mantıksız gelmiyor. Zaten 1 kez alıyorum, ömürlük olsun.
Amazonda yok diye biliyorum.
Hikaye oyunları için ilerleyen dönemde 1440p monitör alacağım hocam. O yüzden IPS veya renk şuan benim için önemsiz. Tepkisellik odaklıyım.sadece fps içinse öyle evet
fiyat için yazmadım tn panellere karşı biraz önyargım varda ben pek sevmem
Farkındayım hocam keşke orada olsa,500-1000 fazla vereyim önemli değil.Amazonda ürünü iade etme çok kolay ya onun için söyledim. Diğerleri uğraştırıyor ya