Neler Yeni

Sinerji ölü piksel politikası

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Monitör almayı planlıyorum. Ölü piksel durumunda yardımcı oluyorlar mı? Anında değişimden bahsediyorum. Yoksa mahkeme yoluna mı gitmemiz gerekiyor?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 sene önce aldığımda yardımcı oluyorlardı. Ama birebir değişim markadan markaya değişiyor. Sinerjiden bilgi almak daha sağlıklı olur.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 sene önce aldığımda yardımcı oluyorlardı. Ama birebir değişim markadan markaya değişiyor. Sinerjiden bilgi almak daha sağlıklı olur.
BenQ ZOWIE XL2566K. Bunun için fikriniz var mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
BenQ ZOWIE XL2566K. Bunun için fikriniz var mı?
Buradaki linkten markanın politikasına bakabilirsin. Özetle şöyle diyeyim buradaki tabloya göre 22" üzeri monitörler için 5den fazla ölü piksel olursa değişim sağlanıyormuş. Satın aldığın yerin birebirim değişim vermesinin sebebi çoğunlukla marka değil satıcının müşteri memnuniyeti kapsamında inisiyatifine kalmış bir durum diyebilirim. Onun için alacağın yere sorman gerekiyor. Sana birebir değişim var derse güzel ama garanti için servise yönlendiririz derse buradaki politikalar geçerli olur. Varsayalım 3 ölü piksel çıktı satıcı yardımcı olmuyor servis de 5 ölü pikselden az olduğu için geri gönderdi o zaman en kötü ihtimal THH'ye başvurmak olabilir. Olabildiğince özetlemeye çalıştım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Monitör almayı planlıyorum. Ölü piksel durumunda yardımcı oluyorlar mı? Anında değişimden bahsediyorum. Yoksa mahkeme yoluna mı gitmemiz gerekiyor?
Knk yanlış anlamada e spor oyuncusu musun bu kadar para vercen monitöre

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır değilim ama bu hayatta aldığım en büyük zevk oyun oynamak. Keyif aldığım bir şeye para yatırmak bana mantıksız gelmiyor. Zaten 1 kez alıyorum, ömürlük olsun.
Kafam rahat olsun dersen Amazon'dan al direkt. Hiç sıkıntı yaşamazsın.

ConquerorXIV

80+ Gold
Hayır değilim ama bu hayatta aldığım en büyük zevk oyun oynamak. Keyif aldığım bir şeye para yatırmak bana mantıksız gelmiyor. Zaten 1 kez alıyorum, ömürlük olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazonda yok diye biliyorum.

ben olsam bunu alırım

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

ben olsam bunu alırım
Sadece CS için alıyorum hocam, teşekkürler fiyat için yazdığınızın farkındayım ama BenQ dan iyisi yok.

ConquerorXIV

80+ Gold
Sadece CS için alıyorum hocam, teşekkürler fiyat için yazdığınızın farkındayım ama BenQ dan iyisi yok.
sadece fps içinse öyle evet

fiyat için yazmadım tn panellere karşı biraz önyargım varda ben pek sevmem

Darkone22

80+ Bronze

Amazonda yok diye biliyorum.
Amazonda ürünü iade etme çok kolay ya onun için söyledim. Diğerleri uğraştırıyor ya

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
sadece fps içinse öyle evet

fiyat için yazmadım tn panellere karşı biraz önyargım varda ben pek sevmem
Hikaye oyunları için ilerleyen dönemde 1440p monitör alacağım hocam. O yüzden IPS veya renk şuan benim için önemsiz. Tepkisellik odaklıyım.

Amazonda ürünü iade etme çok kolay ya onun için söyledim. Diğerleri uğraştırıyor ya
Farkındayım hocam keşke orada olsa,500-1000 fazla vereyim önemli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,138
Üyeler
163,114
Son üye
m.cakmak112
Top Bottom