Neler Yeni

Sinerji'den kendime bilgisayar topladım. Bu fiyata iyi mi yoksa daha iyi olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes

ygtcntpl

80+ Bronze
Şimdi kardeşini dinle

Teknobiyotikte 2080super zotac 3 fanlı modeli büyük indirimde onu al

En kötü r7 3700x ya da r5 5600x al

B550lerden veya daha iyi anakart tercihinde bulun

Rgb hastası değilsen daha uygun fiyata ram bulabilirsin

Gösteriş meraklısı değilsen soğutması iyi olduğu sürece daha uygun kasa seçebilirsin

Psu750w kaliteli bir psu olsa yeterli

Birde 2k monitör aldın mı bu iş tamamdır

Orada yazan fiyatlar normal bulabileceğin fiyatlardan daha pahalı biraz daha bütçe artırıp bunu yaparsan iyi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin işlemci 2400 lira bu attığım link 2100 lira bence bir siteden toplamak yerine indirimli olanları kovala

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi kardeşini dinle

RGB hastası değilsen daha uygun fiyata ram bulabilirsin

Gösteriş meraklısı değilsen soğutması iyi olduğu sürece daha uygun kasa seçebilirsin

Orada yazan fiyatlar normal bulabileceğin fiyatlardan daha pahalı biraz daha bütçe artırıp bunu yaparsan iyi olabilir

Senin işlemci 2400 lira bu attığım link 2100 lira bence bir siteden toplamak yerine indirimli olanları kovala
Abi iyi hoş da kendim toplayabilir miyim hiç emin değilim. Yİne de dediğin özelliklerde bir pc toplayıp fiyatına bakayım. Hangisi daha mantıklı gelirse onu alırım

Şimdi kardeşini dinle

RGB hastası değilsen daha uygun fiyata ram bulabilirsin

Abi şimdi baktım da indirimli fiyatı bile 7bin liranın üzerinde. Ona o kadar para verecek olsam 3070li pc alırım gamegarajdan

ygtcntpl

80+ Bronze
Abi iyi hoş da kendim toplayabilir miyim hiç emin değilim. Yİne de dediğin özelliklerde bir PC toplayıp fiyatına bakayım. Hangisi daha mantıklı gelirse onu alırım

Abi şimdi baktım da indirimli fiyatı bile 7bin liranın üzerinde. Ona o kadar para verecek olsam 3070li PC alırım gamegarajdan
indirimli fiyatı 5200 tl senin alacağın 2070super 4800 bir daha o fiyata 2080super zor bulursun

Abi iyi hoş da kendim toplayabilir miyim hiç emin değilim. Yİne de dediğin özelliklerde bir PC toplayıp fiyatına bakayım. Hangisi daha mantıklı gelirse onu alırım

Abi şimdi baktım da indirimli fiyatı bile 7bin liranın üzerinde. Ona o kadar para verecek olsam 3070li PC alırım gamegarajdan
videolardan izleye izleye yaparsın zor bir şey değil rahat ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indirimli fiyatı 5200 TL senin alacağın 2070super 4800 bir daha o fiyata 2080super zor bulursun

videolardan izleye izleye yaparsın zor bir şey değil rahat ol
Ben farklı bir yere baktım herhalde özür dilerim. Hemen almayacağım o yüzden stokların bitmesinden korkuyorum. Şimdi sizin dediğiniz bir bilgisayarı toplayıp fiyatına bakayım. Her ihtimale karşı sinerji de kalsın

öneriniz nedir ucuzlatmak için?

ygtcntpl

80+ Bronze
Ben farklı bir yere baktım herhalde özür dilerim. Hemen almayacağım o yüzden stokların bitmesinden korkuyorum. Şimdi sizin dediğiniz bir bilgisayarı toplayıp fiyatına bakayım. Her ihtimale karşı sinerji de kalsın

böyle sitelerin pc toplama sihirbazlarından toplarsan pahalıya gelir tüm ürünleri tespit edip akakçe sitesinden en ucuzunu almak daha mantıklı rahat 1000 2000 tl kar etmiş olursun toplamda hemen almayacaksan maalesef stoklar biter bende almak istiyordum ama yetişemeyecek maalesef..

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

o topladığını almamak neden sinerji ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
böyle sitelerin PC toplama sihirbazlarından toplarsan pahalıya gelir tüm ürünleri tespit edip akakçe sitesinden en ucuzunu almak daha mantıklı rahat 1000 2000 TL kar etmiş olursun toplamda
işte kendim toplayabilir miyim ondan emin olsam öyle yapacağım.

o topladığını almamak neden sinerji ?
kendileri toplayıp getiriyorlar ya ondan seçtim. İtopya'da deneyince daha pahalı oluyor o yüzden sinerji

Top Bottom