Sanmam ki darboğaz olsa bile drop yemezsiniz darboğaz drop yaratmaz ki?Hocam aynı konuyu technopat'ta açtığımda herkes yapar dedi ?
Ram darboğaz yapmaz. Fazla RAM isteyen oyunlarda FPS düşüklüğü vs. yaşayabilirsiniz. Darboğaz CPU ve GPU arasında olan bir şeydir.Hocam aynı konuyu technopat'ta açtığımda herkes yapar dedi ?
Hocam sistemim iyi. Tüm sistemi servise gönderdim tek tek test edildi. Sadece SSD'de sorun varmış sıfırıyla değiştirildi. Ama sorun devam ediyor.Sanmam ki darboğaz olsa bile drop yemezsiniz darboğaz drop yaratmaz ki?
Hocam ozaman benim sistemde ki takılma sorununun sebebi ne ? Farklı forumlarda onlarca konu açtım bununla ilgili. Hatta size bir tanesinin linkini atayım https://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-5-3600-sistemde-takilmalar.1389734/Ram darboğaz yapmaz. Fazla RAM isteyen oyunlarda FPS düşüklüğü vs. yaşayabilirsiniz. Darboğaz CPU ve GPU arasında olan bir şeydir.
- AMD Ryzen 5 3600.Sisteminizi de yazar mısınız?
Tek kanal RAM drop yapmaz. Yetersiz RAM drop yapar. RAM'iniz 8 GB ise drop yapması normal.Sistemimde takılmalar var
Çok araştırdım, birçok şey denedim. Sistemin tüm parçalarını servise gönderdim. SSD sıfırı ile değişti ama sorun çözülmedi.
Geriye tek Single RAM kalıyor.
Single RAM; sistemde takılma, darboğaz vs yapar mı?
Sistemimde takılmalar var
Çok araştırdım, birçok şey denedim. Sistemin tüm parçalarını servise gönderdim. SSD sıfırı ile değişti ama sorun çözülmedi.
Geriye tek Single RAM kalıyor.
Single RAM; sistemde takılma, darboğaz vs yapar mı?