Neler Yeni

Sınıfımdaki kızdan nefret ediyorum.

Abdullah021

80+ Bronze
Arkadaşlar benim sınıfımda hoşlandığım kız vardı ama biraz fazla egolu gibiydi geçen yine böyle konu açmıştım İnstagram dan istek atsam sıkıntı olur mu yanlış anlar mı diye formdaki bazı arkadaşlar ve bazı yakınarkadaşlarım at bir şey olmaz dedi attı kabul etmedi reddetti çok gıcık oldum kavgalı değiliz kızla okulda konuşuyoruz ders hakkında arada şakalaşıyoruz ama cidden anlamıyorum neden kabul etmedi acaba diye arkadaşlar çok canım sıkılıyor olaya bugün okulda kızın yüzüne bile bakmadım sinirden elim ayağım titredi kız sordu bana gülerek dedi ki;Neden bize selam vermiyorsun dedi gülerek bende hiç seslenmedim sonra yine benle konuşmaya çalıştı ders hakkında yine mecbur biraz cevap verdim ama eskisi kadar içli dışlı değilim arkadaşlar kafamı kurcalayan duruyorum kız biraz egolu sizce s...... etmeliyimiyim yoksa devam mı Derslerim iyi 10.sınıfım hep takdir aldım dediğim gibi sizce kızla iletişimi mi kesmelimiyim yoksa bir umut edip devam mı etmeliyim ama cidden baya sinir oldum kabul etmediğine

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Belki seni başkası sanıp kabul etmemiştir yada yanlışlıkla kabul etmemiştir. Bence tekrar istek gönder.

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacım biz ne yapabiliriz sinir olduysan kıza nefret ediyorsan, isteği kabul etmedi diye de nefret etmek nasıl bir adetmiş acep.
Reis kızda "Ben bulunmaz hint kumaşıyım" havası var ondan dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki seni başkası sanıp kabul etmemiştir yada yanlışlıkla kabul etmemiştir. Bence tekrar istek gönder.
Aga valla proflim o kadar belliki ben olduğum tanımama imkanı yok.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Reis kızda "Ben bulunmaz hint kumaşıyım" havası var ondan dedim.

Aga valla proflim o kadar belliki ben olduğum tanımama imkanı yok.
söyle ona ben attım kabul edermisin etmessen canın sağolsun de kibarlık olsn

Abdullah021

80+ Bronze
Kız sırf istediğini reddetti diye gıcık oluyorsan sorun kız da değil sende sırf bunun için birinden nefret etmen acayip saçma bir olay. Belki kız senin görmeni istemediği şeyler paylaşıyordur.
0 gönderisi var ve Arkadaşlardan duyduğuma göre tek bir kere bile hikaye atmamış.

söyle ona ben attım kabul edermisin etmessen canın sağolsun de kibarlık olsn
Reis ben utanırım ya ters bir cevap verirse yerin dibine girerim gururum la oynanmış gibi hissederim.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Mantık çerçevesinde bakarsak insta da istek atmak normal arkadaşça bir şey. Bunun reddedilmesi olayı biraz daha özel sebeplere kaçıyor:
1- Egoist ve senin onu sevdiğini biliyor. Süründürmekten zevk alıyor.
2- Seni seviyor ve naz yapıyor.
3- O an içinden reddetmek gelmiştir.
Şunu söyleyeyim erkeklerin kişilik analizlerini yapabiliyorum. Fakat kadınların/kızların bir türlü yapamıyorum. Çok değişikler. Tutarlı değiller...

Abdullah021

80+ Bronze
Mantık çerçevesinde bakarsak insta da istek atmak normal arkadaşça bir şey. Bunun reddedilmesi olayı biraz daha özel sebeplere kaçıyor:
1- Egoist ve senin onu sevdiğini biliyor. Süründürmekten zevk alıyor.
2- Seni seviyor ve naz yapıyor.
3- O an içinden reddetmek gelmiştir.
Şunu söyleyeyim erkeklerin kişilik analizlerini yapabiliyorum. Fakat kadınların/kızların bir türlü yapamıyorum. Çok değişikler. Tutarlı değiller...
Hocam benim bir de şöyle anlamadığım bir olay var bizim sınıfta tek bir kere bile konuşmadığı çocukla İnstada arkadaş onunkini kabul etmiş benimkini etmemiş

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam benim bir de şöyle anlamadığım bir olay var bizim sınıfta tek bir kere bile konuşmadığı çocukla İnstada arkadaş onunkini kabul etmiş benimkini etmemiş
Bir kere bile konuşmadığı çocuğu eklemesi gayet normal. Senin isteğini reddetmesi anormal.

Mbb6

80+
Arkadaşlar benim sınıfımda hoşlandığım kız vardı ama biraz fazla egolu gibiydi geçen yine böyle konu açmıştım İnstagram dan istek atsam sıkıntı olur mu yanlış anlar mı diye formdaki bazı arkadaşlar ve bazı yakınarkadaşlarım at bir şey olmaz dedi attı kabul etmedi reddetti çok gıcık oldum kavgalı değiliz kızla okulda konuşuyoruz ders hakkında arada şakalaşıyoruz ama cidden anlamıyorum neden kabul etmedi acaba diye arkadaşlar çok canım sıkılıyor olaya bugün okulda kızın yüzüne bile bakmadım sinirden elim ayağım titredi kız sordu bana gülerek dedi ki;Neden bize selam vermiyorsun dedi gülerek bende hiç seslenmedim sonra yine benle konuşmaya çalıştı ders hakkında yine mecbur biraz cevap verdim ama eskisi kadar içli dışlı değilim arkadaşlar kafamı kurcalayan duruyorum kız biraz egolu sizce s...... etmeliyimiyim yoksa devam mı Derslerim iyi 10.sınıfım hep takdir aldım dediğim gibi sizce kızla iletişimi mi kesmelimiyim yoksa bir umut edip devam mı etmeliyim ama cidden baya sinir oldum kabul etmediğine
Sana tek tavsiyem zamanında sosyal medyadan birçok flörtü olan birisiydim sosyal medyadan hiç konuşma seni ciddiye almaz reeldeki gibi o yüzden istek falan boşver. Al kızı karşına öğle tenefüsü arasında böyle böyle ben sana istek attım neden kabul etmedin diye sor eğer bu olay içinde kaldıysa ama bence gerçekten hoşlanıyorsan hayat platonik olarak yaşamak için çok kısa git konuş. Ucunda ölüm yok red yiyince seni kesip biçmeyecekler erkek adamsın böyle yok sinirlendim isteğimi kabul etmedi falan bu yür şeyleri çocuk yapar. Artık büyüdün git ve kızla konuş. Benide haberdar et yardımcı olabilirim elimden geldiğince

Abdullah021

80+ Bronze

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bana istek at, kabul ederim.

Top Bottom