Sami Järvi
80+ Silver
Kanka kizlar anlaşılmazdir ya bazen ve bir sürü hakkım var olmadı diğerine geç o da mi olmadı diğerine gec
Arkadaşlar 10.sınıfım bizim sınıfta bir kız vardı kızdan hoşlanıyordum hatta instasını zorlaya zorlaya buldum en sonunda istek atmaya karar verdim fakat atsam mı atmasam mı bu soruyla neredeyse 2 hafta düşündüm.Arkadaşlar la falan konuştum atayım mı atmayayım mı diye en sonunda onların gazına gelip attım isteği kız kabul etmedi.Okulda falan da söylemedim.Kabul etmediğini geçen gün arkadaşlarla konuşurken insta lafı açıldı kız bana dedi ki sen beni takip etmiyorsunun dedi bende daha önce istek attım kabul etmedin diye cevap verdim kızda bana dediki silinmiştir ben görmemiş olabilirim dedi.Sonra eve gidince belki görmemiştir şimdi kabul eder diye tekrar istek attım yine kabul etmedi tabii ben şoka girdim cidden sinirlendim engelledim sizce ne yapayım peşini bırakayım mı arkadaşlar lütfen ders çalış diye kızmayın bana derslerde başarılıyım sevgili olma gibi ders De yok fakat iyi arkadaş olmak istiyorum kızla cevap verenlere teşekkür ederim.
O kadar haklısın ki reis şuan kendime sövüyorum keşke istek falan atmasaydım diye bir daha da konuşmayacağım.kız egosunu seninle tatmin etmiş, sen onun oyuncağı olmuşsun. Ben senin yerinde olsam bir daha kızla konuşmam hatta takmam bile
O kadar haklısın ki reis şuan kendime sövüyorum keşke istek falan atmasaydım diye bir daha da konuşmayacağım.
Aynen yemin ederim tam da bunu düşünmüştüm yüzüne bakarsam namerdimkıza bakma bile. Kendini imkansız biri gibi göster.
bunu ilk defa senden duyuyorum, bizimkiler insan azmanı gibi9 ve 10lar neden 7 ve 8. sınıf gibi küçük gözüküyorlar
Bilmiyorum ama bizimkiler çok küçükbunu ilk defa senden duyuyorum, bizimkiler insan azmanı gibi