Neler Yeni

Kızları anlamakta güçlük çekiyorum...

Sami Järvi

80+ Silver
Kanka kizlar anlaşılmazdir ya bazen ve bir sürü hakkım var olmadı diğerine geç o da mi olmadı diğerine gec

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hatun kişisi seninle billur geçiyor. Takma önüne bak.

Techno08

80+ Gold
Arkadaşlar 10.sınıfım bizim sınıfta bir kız vardı kızdan hoşlanıyordum hatta instasını zorlaya zorlaya buldum en sonunda istek atmaya karar verdim fakat atsam mı atmasam mı bu soruyla neredeyse 2 hafta düşündüm.Arkadaşlar la falan konuştum atayım mı atmayayım mı diye en sonunda onların gazına gelip attım isteği kız kabul etmedi.Okulda falan da söylemedim.Kabul etmediğini geçen gün arkadaşlarla konuşurken insta lafı açıldı kız bana dedi ki sen beni takip etmiyorsunun dedi bende daha önce istek attım kabul etmedin diye cevap verdim kızda bana dediki silinmiştir ben görmemiş olabilirim dedi.Sonra eve gidince belki görmemiştir şimdi kabul eder diye tekrar istek attım yine kabul etmedi tabii ben şoka girdim cidden sinirlendim engelledim sizce ne yapayım peşini bırakayım mı arkadaşlar lütfen ders çalış diye kızmayın bana derslerde başarılıyım sevgili olma gibi ders De yok fakat iyi arkadaş olmak istiyorum kızla cevap verenlere teşekkür ederim.

kız egosunu seninle tatmin etmiş, sen onun oyuncağı olmuşsun. Ben senin yerinde olsam bir daha kızla konuşmam hatta takmam bile

Abdullah021

80+ Bronze
kız egosunu seninle tatmin etmiş, sen onun oyuncağı olmuşsun. Ben senin yerinde olsam bir daha kızla konuşmam hatta takmam bile
O kadar haklısın ki reis şuan kendime sövüyorum keşke istek falan atmasaydım diye bir daha da konuşmayacağım.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Yüzyüze tanışmak konuşmak varken neden sosyal medya ?
Çoğumuzun sosyal medya hayatı farklıdır orda yapılan sohbet ile yüzyüzedeki sohbet bir olmaz.
Kızla aynı sınıftasın hala insta zorluyorsun git yüzyüze konuş.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Umutsuz vaka : D

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
babacan sen saçma sapan bir tavır takınmışsın senin amacın belli o yüzden sen daha çok kızdan tokat yersin haberin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,255
Üyeler
164,808
Son üye
zegeus
Top Bottom