Neler Yeni

Sınıfımızda ki hırsızı nasıl bula biliriz

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba ben şuan 11. Sınıfa gidiyorum okulumuz açılalı 1 ay oldu ve bu bir ayda sınıfımızda 6 cüzdan ortalama 3-4k para ve sayısı banka kartı kimlik ve akbil vb. şeyler çalındı İlk başlarda sınıf dışında biri yapıyor zannetik ama sınıfa yabancı öğrenci almamamıza rağmen benim cüzdanda dahil 3 cüzdan çalındı sınıfta sayısız arama sayısız kere kamera görüntülerine bakıldı ama bir sonuç bulunamadı yani yapan kişi çok profesyonel yapıyor yada biz malız ama sınıftça sınıfımıza yeni gelen Suriyeli çocuktan şüpeleniyoruz cünkü
Çocuk hergün okul cıkışı bı kaç Suriyeli çocuk daha toplayalım yiyip içip geziyirlar ve bunca şeyi o çocuk ödüyor ne yapabiliriz sizce
Belki kurallara aykırı olur ama ortaya bir cüzdan bırakın ve onu gören bir kamera yerleştirin muhtemelen tuzağınıza düşecektir

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba ben şuan 11. Sınıfa gidiyorum okulumuz açılalı 1 ay oldu ve bu bir ayda sınıfımızda 6 cüzdan ortalama 3-4k para ve sayısı banka kartı kimlik ve akbil vb. şeyler çalındı İlk başlarda sınıf dışında biri yapıyor zannetik ama sınıfa yabancı öğrenci almamamıza rağmen benim cüzdanda dahil 3 cüzdan çalındı sınıfta sayısız arama sayısız kere kamera görüntülerine bakıldı ama bir sonuç bulunamadı yani yapan kişi çok profesyonel yapıyor yada biz malız ama sınıftça sınıfımıza yeni gelen Suriyeli çocuktan şüpeleniyoruz cünkü
Çocuk hergün okul cıkışı bı kaç Suriyeli çocuk daha toplayalım yiyip içip geziyirlar ve bunca şeyi o çocuk ödüyor ne yapabiliriz sizce
Suriyelinin üstünü arasanıza direk sınıfca valla hiç bişi yapamaz.

Critaes

80+ Bronze
Cüzdanın içine 1 adet Ümit Özdağ vesikalık koy gerisi gelecektir.

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
3 yıllık sınıf arkadaşlarının böylr bir şey yapsa kulağınıza gelir dışardan biri olduğu kesin sonradan gelen kişi oluyor o da

Öğle arası koridor da tek başına yürürken elemanın önünde parayı düşür kamera önünde olmaması lazım siz kendiniz görüntü alacaksınız aceleye çıkarken düşürmen lazım. Başka türlü yakalamanız zor
Çocuğun önünden geçerken bilerek cüzdanını düşür, arkadan biri takip etsin gizlice, anlarsınız onun olup olmadığını

Berkarda

80+ Silver
Benim kardeşim çalan şaka şaka ama cidden airtag gibi birsey varsa koyup bulun dövün benim yerimede Suriyeli olan peki Arapça konuşuyormu Suriyeli arkadaşı varsa

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
Selim
yalnız Suriyeli çocuk suçsuz çıkarsa çıkışta senin tüm sınıfını elden geçirir diyim 👍 ırkı milleti ne olduğu fark etmez birini bu şekilde suçlamak sizin zarariniza olur. Cebinizden çalınıyor diyorsun yani koca sınıfta cebinden cüzdan alınsa mutlaka gören olur 👍 yani tek kişi değil birden fazla kişinin organize olarak yaptığı bir işe benziyor en iyi ihtimal cüzdanı çalan kişiler cam kenarında olma ihtimali yüksek çünkü arama da çıkmıyorsa ozaman aşağıda biri bekliyordur ve ders arasında camdan aşağı atıyordur 👍

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
+1 yaşandı
Ben savunuyordum sonra....

Öğrendikten sonra herkes dışladığı için destek olmaya çalışmıştım ama nafile. Daha sonra okuldan ayrılmıştı.

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Knk benim cüzdan cebimdeydi uyudum bi kalktım yok anlamıyoruz valla ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk cepten çalıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bilmiyorum ama çok can sıktı valla 1 günümü yeni Kartlar çıkarmakla geçiridm
hocam kemal sunalın çantayı bavul içine koyup çalması gibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
hocam çözüm basit kamera kaydı bulduk diyip ağızını burnunu dağıtıyorsunuz suriyelinin baktınız o değil zaten suriyeli değil sıkıntı olmaz ama muhtemelen odur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,352
Üyeler
165,972
Son üye
Vuuxe
Top Bottom