Neler Yeni

Sinifinda 2 pozitif biri

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
Bir arkadas var sinifinda 2 pozitif cikti ama kendisi 2 doz asili ve bizim de yarin turnuvamiz var gelebilir mi kendisi? (Nasil bir sistem var bilmiyorum)

Impe

80+ Silver
Bir arkadas var sinifinda 2 pozitif cikti ama kendisi 2 doz asili ve bizim de yarin turnuvamiz var gelebilir mi kendisi? (Nasil bir sistem var bilmiyorum)
Aşı sadece koruyor ama o hâla yayabilir diye biliyorum ben

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
Aşının tek etkisi ölümcül etkiyi azaltmak onun dışında arkadaşın katılamaz.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
2 doz aşılı olduğu için 5 gün karantina uygulanmıyor ve riskli gözükmüyor. Yani sizin canınızı düşünmüyor ise gelebilir.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
2 doz aşılı olduğu için 5 gün karantina uygulanmıyor ve riskli gözükmüyor. Yani sizin canınızı düşünmüyor ise gelebilir.
Bu dediğin olay temaslı durum da ise 5. Gün test yaptırır pozitif ise karantina olayı testten sonra başlar 15 gün sürer negatif ise temaslı vaka bile olsan sıkıntı yok gezebilir.
Ek olarak aşısız bir kişi temaslı vaka ise negatif bile çıksa 15 gün karantina da kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir şekilde gelemez çünkü bizzat kendisi test sonucundan pozitif çıkmış temaslı vaka değil ;)

Test yaptırmadan sınıftakiler pozitif durum da ise 5 gün kafasına göre takılır kısıtlama yok ;) Anladığım kadarıyla senin arkadaş temaslı vaka gelebilir o halde :)

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bu dediğin olay temaslı durum da ise 5. Gün test yaptırır pozitif ise karantina olayı testten sonra başlar 15 gün sürer negatif ise temaslı vaka bile olsan sıkıntı yok gezebilir.
Ek olarak aşısız bir kişi temaslı vaka ise negatif bile çıksa 15 gün karantina da kalıyor.

Herhangi bir şekilde gelemez çünkü bizzat kendisi test sonucundan pozitif çıkmış temaslı vaka değil ;)

Test yaptırmadan sınıftakiler pozitif durum da ise 5 gün kafasına göre takılır kısıtlama yok ;) Anladığım kadarıyla senin arkadaş temaslı vaka gelebilir o halde :)
Bende yanlış mı okudum diye şüphe ettim :D gelip gelmemesi çocuğun vicdanına kaldı yani.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Bende yanlış mı okudum diye şüphe ettim :D gelip gelmemesi çocuğun vicdanına kaldı yani.
Aynen doğrudur :) acayip bir uygulama insan bazen diyor ne alaka cidden :) yok reis sen doğru demişsin ben olayın detayına giriyim derken kayboldum o kadar karmaşık bir süreç ki sonra yayılma oluyor tabi olur.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Aynen doğrudur :) acayip bir uygulama insan bazen diyor ne alaka cidden :) yok reis sen doğru demişsin ben olayın detayına giriyim derken kayboldum o kadar karmaşık bir süreç ki sonra yayılma oluyor tabi olur.
Kesinlikle çok karmaşık. Sırf aşılı diye bu kadar hak fazla bence.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Kesinlikle çok karmaşık. Sırf aşılı diye bu kadar hak fazla bence.
Yani işte aşı olun mantığına getiriyorlar olayı. Bana arkadaş temaslı vaka diye belirtmiş bir şey yokken temaslı vaka oldum test almaya geldiler negatif çıktım ama karantina devam etti durduk yere saçmalığa bak neden aşısız idim var sa etrafın da temaslı yazdır kafa izni yapsın olaya bak ya :)

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Yani işte aşı olun mantığına getiriyorlar olayı. Bana arkadaş temaslı vaka diye belirtmiş bir şey yokken temaslı vaka oldum test almaya geldiler negatif çıktım ama karantina devam etti durduk yere saçmalığa bak neden aşısız idim var sa etrafın da temaslı yazdır kafa izni yapsın olaya bak ya :)
Evet o olay çok kötü. Bende pozitifim şuan, HES uygulamasından kafama göre temaslı bildirebiliyorum. Arkadaşlara sordum kafa izni isteyen olursa bildireyim diye :D

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Aşı ile alakalı her şeyi profilime yazdım. Protokolü arkadaşlar yazmış.
Aşınızı olun korunun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom