Turnuva okulda mı?Bir arkadas var sinifinda 2 pozitif cikti ama kendisi 2 doz asili ve bizim de yarin turnuvamiz var gelebilir mi kendisi? (Nasil bir sistem var bilmiyorum)
Aşı sadece koruyor ama o hâla yayabilir diye biliyorum benBir arkadas var sinifinda 2 pozitif cikti ama kendisi 2 doz asili ve bizim de yarin turnuvamiz var gelebilir mi kendisi? (Nasil bir sistem var bilmiyorum)
Bu dediğin olay temaslı durum da ise 5. Gün test yaptırır pozitif ise karantina olayı testten sonra başlar 15 gün sürer negatif ise temaslı vaka bile olsan sıkıntı yok gezebilir.2 doz aşılı olduğu için 5 gün karantina uygulanmıyor ve riskli gözükmüyor. Yani sizin canınızı düşünmüyor ise gelebilir.
Herhangi bir şekilde gelemez çünkü bizzat kendisi test sonucundan pozitif çıkmış temaslı vaka değilBir arkadas var sinifinda 2 pozitif cikti ama kendisi 2 doz asili ve bizim de yarin turnuvamiz var gelebilir mi kendisi? (Nasil bir sistem var bilmiyorum)
Test yaptırmadan sınıftakiler pozitif durum da ise 5 gün kafasına göre takılır kısıtlama yok Anladığım kadarıyla senin arkadaş temaslı vaka gelebilir o haldeBir arkadas var sinifinda 2 pozitif cikti ama kendisi 2 doz asili ve bizim de yarin turnuvamiz var gelebilir mi kendisi? (Nasil bir sistem var bilmiyorum)
Bende yanlış mı okudum diye şüphe ettim gelip gelmemesi çocuğun vicdanına kaldı yani.Bu dediğin olay temaslı durum da ise 5. Gün test yaptırır pozitif ise karantina olayı testten sonra başlar 15 gün sürer negatif ise temaslı vaka bile olsan sıkıntı yok gezebilir.
Ek olarak aşısız bir kişi temaslı vaka ise negatif bile çıksa 15 gün karantina da kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herhangi bir şekilde gelemez çünkü bizzat kendisi test sonucundan pozitif çıkmış temaslı vaka değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Test yaptırmadan sınıftakiler pozitif durum da ise 5 gün kafasına göre takılır kısıtlama yok Anladığım kadarıyla senin arkadaş temaslı vaka gelebilir o halde
Aynen doğrudur acayip bir uygulama insan bazen diyor ne alaka cidden yok reis sen doğru demişsin ben olayın detayına giriyim derken kayboldum o kadar karmaşık bir süreç ki sonra yayılma oluyor tabi olur.Bende yanlış mı okudum diye şüphe ettim gelip gelmemesi çocuğun vicdanına kaldı yani.
Kesinlikle çok karmaşık. Sırf aşılı diye bu kadar hak fazla bence.Aynen doğrudur acayip bir uygulama insan bazen diyor ne alaka cidden yok reis sen doğru demişsin ben olayın detayına giriyim derken kayboldum o kadar karmaşık bir süreç ki sonra yayılma oluyor tabi olur.
Yani işte aşı olun mantığına getiriyorlar olayı. Bana arkadaş temaslı vaka diye belirtmiş bir şey yokken temaslı vaka oldum test almaya geldiler negatif çıktım ama karantina devam etti durduk yere saçmalığa bak neden aşısız idim var sa etrafın da temaslı yazdır kafa izni yapsın olaya bak yaKesinlikle çok karmaşık. Sırf aşılı diye bu kadar hak fazla bence.
Evet o olay çok kötü. Bende pozitifim şuan, HES uygulamasından kafama göre temaslı bildirebiliyorum. Arkadaşlara sordum kafa izni isteyen olursa bildireyim diyeYani işte aşı olun mantığına getiriyorlar olayı. Bana arkadaş temaslı vaka diye belirtmiş bir şey yokken temaslı vaka oldum test almaya geldiler negatif çıktım ama karantina devam etti durduk yere saçmalığa bak neden aşısız idim var sa etrafın da temaslı yazdır kafa izni yapsın olaya bak ya
Aşı ile alakalı her şeyi profilime yazdım. Protokolü arkadaşlar yazmış.Bir arkadas var sinifinda 2 pozitif cikti ama kendisi 2 doz asili ve bizim de yarin turnuvamiz var gelebilir mi kendisi? (Nasil bir sistem var bilmiyorum)