Neler Yeni

Sınıfta 2 pozitif vaka

HamzaGFB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hamza Çakmak
Arkadaşlar 1 kişi korona çıkmıştı ama 1 kişi diye karantinaya almamışlardı ve neredeyse çocuğun vakasının 1. Haftası bitti bugünde yeni vaka çıktı ama kız en son 17 Eylül'de okula gelmişti ve geldiği gün hiç birşeyi yoktu rahatsızlık falan bugün test yaptırmış pozitif çıkmış ama temaslı olduğumuzu düşünmüyorum sonuçta 11 gün gelmedi ve o gün hiç birşeyi yoktu ve bugün karantinaya aldılar karantinaya girmek istemiyorum derslerden geri kalmak istemiyorum şu an bende bişey yok test yaptırıp negatif çıkarsa karantinadan çıkabilir miyim bilen varsa söyleyebilir mi?

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Bizede buna benzer bişey oldu karantinaya girmedik sanırım bu okulun insiyatifine kalmış

Berke Fitness

80+ Bronze
Arkadaşlar 1 kişi korona çıkmıştı ama 1 kişi diye karantinaya almamışlardı ve neredeyse çocuğun vakasının 1. Haftası bitti bugünde yeni vaka çıktı ama kız en son 17 Eylül'de okula gelmişti ve geldiği gün hiç birşeyi yoktu rahatsızlık falan bugün test yaptırmış pozitif çıkmış ama temaslı olduğumuzu düşünmüyorum sonuçta 11 gün gelmedi ve o gün hiç birşeyi yoktu ve bugün karantinaya aldılar karantinaya girmek istemiyorum derslerden geri kalmak istemiyorum şu an bende bişey yok test yaptırıp negatif çıkarsa karantinadan çıkabilir miyim bilen varsa söyleyebilir mi?
ben de karantinaya girelim diye dua ediyorum evden daha guzel ders calisiyorum okul zaman kaybi

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
1 pozitifte sınıf kapanmıyor. Bizde mesela şuan 1 pozitif var eğer 1 tane daha pozitif olursa o zaman kapanacak.
Bizde 2 pozitif var ama 2. pozitif Perşembe gününden beri okulda olmadığı için kapatmadilar

HamzaGFB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hamza Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de karantinaya girelim diye dua ediyorum evden daha guzel ders calisiyorum okul zaman kaybi
Antrenmanlarım var maçım da var pazar günü arkadaşlarla haftaya avm ye gidicektik istemiyorum yani evde de aynı ders okulda da

Top Bottom