Neler Yeni

Sınıfta karizma düşüşü.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Özgüven mi?
Oda ne yeniyor mu?
Lise de ilk yıl bilek güreşi kesinlikle olan bir şey.
Kural 1:
Lisenin ilk yılı gücüne güvensen bile güreşe girmekten kaçın.
Daha yeni tanıdığın kişilere karşı gücün ön planda olduğu bir oyunda karşı tarafın ne kadar güçlü olduğunu bilmeden girersen zaten hapı yutarsın.
Eğer ağır bahtsız bir bedevi isen sınıfınıza Bilek güreşi konusunda çeşitli yarışmalara katılmış Avrupa'ya gidip çeşitli başarılar elde etmiş birinin gelme olasılığı da fazla.
(Geldi bize herkesi çatır çutur devirdi.)

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
e başlıcan o zaman spora

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Naklini aldır seri ben olsam daha fazla yaşamazdım. :monkahmm:

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Liseyi 2 sene önce bitirdim ve şunu söyleyeyim lisenin en başından çok asosyal olmamak ve çok da özgüvenli olmamak gerekiyor aradaki ince çizgiyi tutturmak lazım. Lise kızlarına da çok takmayın muhtemelen çoğu justin acılı biber ve bts fanları zeka beklemek pek doğru olmaz. Doğru kişileri analiz edip onlarla arkadaş kurulmalı.
hocam lise kızları konusunda haklısınız lakin bts fanı diyip kötülemeniz doğru değil ha şu ayrı gerçekden bts fln dinleyip **lak olan cok var o ortamlar da bulunduğum için biliyorum ama yine de öyle diyip kötülemeniz pek hoş olmamış

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu arada karizman düştü ama toplamasını da yapabilirsin.
Bu kadar da dert etme,her işi başaramayız insanoğluyuz neticede.

Techno08

80+ Gold
hocam lise kızları konusunda haklısınız lakin bts fanı diyip kötülemeniz doğru değil ha şu ayrı gerçekden bts fln dinleyip **lak olan cok var o ortamlar da bulunduğum için biliyorum ama yine de öyle diyip kötülemeniz pek hoş olmamış

misal dedim onu. Her kız aynı değil elbette

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Yine titriyor a* buraya koptum :ASD:A:D:AS
Kardeşim hiç gerek yok böyle toplara girmeye kime neyi kanıtlayacaksın artislik yapma hiçbir zaman bi kavga olduğunda iki yumruk çakarsın o zaman anlarlar ne olduğunu

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu gülünçlük üzerine bence sen okulu, şehiri değiştirmeyi bırak kıta değiştir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu sene lise 1 e geçtim bizimkilerle bilek güreşi yaptık 5 6 kız karşısında hepsini kaybettim aslında kolum ve bileğim sağlamdır ama olmadı kızın biri ismimi söyleyerek o alır dedi duydum 5 saniye sonra kaybettim acayip moralim bozuldu ve diğerleri de kaybettim ve acayip titriyordum kapışırken ve kızın biri yine titriyor a* dedi yine bittim ben özgüven falan kalmadı anlatmak istedim.
Cidden sizin sorununuz bu mu?
Çünkü benim sorunlarımı listelersem:
Trigonametriyi nasıl hallederim?
TYT nasıl çözülcek?
Edebiyat nasıl gider?
Kimya neden bu kadar kafa kurcalayıcı?
Siz ise karizmam düştü'yü sorun ediyorsunuz asıl sorun şuan sorun etmediğin ve hayatını mahfedicek olan sorun

PinsizAMD

80+ Bronze
Bu sene lise 1 e geçtim bizimkilerle bilek güreşi yaptık 5 6 kız karşısında hepsini kaybettim aslında kolum ve bileğim sağlamdır ama olmadı kızın biri ismimi söyleyerek o alır dedi duydum 5 saniye sonra kaybettim acayip moralim bozuldu ve diğerleri de kaybettim ve acayip titriyordum kapışırken ve kızın biri yine titriyor a* dedi yine bittim ben özgüven falan kalmadı anlatmak istedim.
Çağır beni body ci arkadaşlarım var 4 5 tane gelsinler çocukları bi güzel dövelim sonrada kızlar sana kalsın okey?
bu arada adam başına 20 tl den anlaşırız?
@fRoxy0

EmreTRk

80+ Bronze
Kardeşim buradan kurtulmanın tek bir yolu vardı. Seni yenen kıza "Maşallah erkek gibisin" gibisinden bir tabir kullanacaktın. Böylece dikkatleri senin yenilmenden ziyade seni yenen kıza dönecekti sende aradan sıyrılacaktın :) Ama iş işten geçmiş gibi.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Goddam karşim bütün karizma yerlerde kızlar sana bakmaz artık bitmişsin sen.

Top Bottom