hayır doktor rapor vermedi hocanla konuşup halleebilirsin onu dediNeden izinli yazılıyor? Raporlu değil miydin?
bende oye biliyorum izinli diye babam hocyla konuşmuş tamam sıkıntı yok deyip geçiştirmiş sanırım hoca peki ilgilenmemiş yaşlı zaten bi müdür yrıdmıcıs çok şey bilmiyor hallederiz demiş valla bu sene bu devamsızlıktan kalırsam okul felan okumam doğru açığa geçer çalışırım notlarım 65 altında yok gotumden kan aktı bu seneMüdüre veya müdür yardımcısına sorman daha iyi olur.
Hastane raporu ile okula gidemediğinde ( böyle kırıklar, ameliyatlar falan ) raporlu veya izinli geçer, onları da saymasan olur aslında.
silinmiyor dedi boyle izinli felan yazılıyormuşmüdürle konuş sildirt
kacinci sinifsin onemli bir senen degil ise gecmis olsun kaliyorsun.Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar bi kaza geçirdim ve 2 bacağım kırıldı bundan dolayı okula baya gidemedim bunlarda izinli olarak yazılmış şuan sınıftamı kalıyorum
ben zamanında bayağı sildirtmiştim özürlü de özürsüz devamsızlığımda sistemde gözükmüyordu 2/3'sini sildiler diyebilirimhayır doktor rapor vermedi hocanla konuşup halleebilirsin onu dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende oye biliyorum izinli diye babam hocyla konuşmuş tamam sıkıntı yok deyip geçiştirmiş sanırım hoca peki ilgilenmemiş yaşlı zaten bi müdür yrıdmıcıs çok şey bilmiyor hallederiz demiş valla bu sene bu devamsızlıktan kalırsam okul felan okumam doğru açığa geçer çalışırım notlarım 65 altında yok gotumden kan aktı bu sene
silinmiyor dedi boyle izinli felan yazılıyormuş
10. sınıfımkacinci sinifsin onemli bir senen degil ise gecmis olsun kaliyorsun.
kanka silmiyor diyorki raporsuzu raporluya geçiririm sadece buben zamanında bayağı sildirtmiştim özürlü de özürsüz devamsızlığımda sistemde gözükmüyordu 2/3'sini sildiler diyebilirim
hayır doktor rapor vermedi hocanla konuşup halleebilirsin onu dedi
maalesef kaliyorsun10. sınıfım
kanka silmiyor diyorki raporsuzu raporluya geçiririm sadece bu
edeceğim nereye yazabilirim şikayet içinÖyle saçma şey mi olur ya? Bak konuştun ve olmadı. Doktoru şikayet edebilirsin, oraya girdiğin, neden girdiğin, alçılarının ne zaman çıkacağı falan her şey bellidir.
nasıl bu kadar eminsinmaalesef kaliyorsun
edeceğim nereye yazabilirim şikayet için
bide kanka zaten raporlu devamsızlık hakkı toplam 30 gün benim zaten 12 gün yapmışdım doktor 20 gün rapor verse gene kalırdım ki raporlu hakkım gitmiş olurduCİMER'e ve Sağlık Bakanlığı'na şikayet edebilirsin. Elinde hastaneye giriş yaptığına dair bir kanıt, E-Nabız kaydı falan varsa onları da eklersin.