I iamyuso31 80+ Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 48 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Yusuf Yöndemli 28 Şubat 2024 #1 Hades yama kuracağım fakat yama linkini görmek için site e posta doğrulaması istiyor ama doğrulama gelmiyor önceden doğrulayan biri linki bana atabilir mi?
Hades yama kuracağım fakat yama linkini görmek için site e posta doğrulaması istiyor ama doğrulama gelmiyor önceden doğrulayan biri linki bana atabilir mi?
Yato Tomoe 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 199 Dahası Reaksiyon skoru 142 İsim Yato Tomoe 28 Şubat 2024 #2 Şuanlık eposta onaylamada sıkıntı yaşanıyor discord gruplarına gidip halletmen gerekiyor
I iamyuso31 80+ Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 48 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Yusuf Yöndemli 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yato Tomoe yazmış: Şuanlık eposta onaylamada sıkıntı yaşanıyor discord gruplarına gidip halletmen gerekiyor Devamı için tıklayın... evet farkettim şuan yamalı oynmaya heves etmiştim kötü oldu, teşekkürler
Yato Tomoe yazmış: Şuanlık eposta onaylamada sıkıntı yaşanıyor discord gruplarına gidip halletmen gerekiyor Devamı için tıklayın... evet farkettim şuan yamalı oynmaya heves etmiştim kötü oldu, teşekkürler