Sipariş Ettiğim Sistemde Yapmam Gereken bir şey Olacak Mı?

ertugrulk

80+
Reaksiyon skoru
1

Bu sistemi corsair kasayla beraber söyledim. Sıvı soğutucu hakkı da hiçbir şey bilmiyorum. Sistem elime ulaştığında ekran kartını takmaktan ve güç kablolarını takıp, monitöre bağlamaktan başka yapmam gereken bir şey var mıdır? Sıvı soğutucunun içine bir şey koyacak mıyım veya kapağını falan sıkmam gerekiyor mu?

Memtest86
Occt testi

Memtest86
Occt testi
Bunlar nedir bilmiyorum, internetten yapacağım şeyler mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu sistemin benzeri olarak +1000 tl ye sinerjide nitro sapphire ve anakartı pcl 5 destekleyen versiyonu vardı ama anakart markası biostar olduğu için ve daha önce hiç duymadığım için sapphire nitro ya rağmen bu sistemi aldım yanlış mı yaptım sizce?

Birde bu sistemin benzeri olarak +1000 tl ye sinerjide nitro sapphire ve anakartı pcl 5 destekleyen versiyonu vardı ama anakart markası biostar olduğu için ve daha önce hiç duymadığım için sapphire nitro ya rağmen bu sistemi aldım yanlış mı yaptım sizce?
OCCT windows içerisinden memtest flaşa yazdırılıp boot edilerek yapılır OCCT sıcaklık kontrolü için memtest ise ram kontrolü için

İkisi de çıplak sayılır pek bir fark olacağını sanmıyorum sadece anakart ve ekran kartı farkı varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri