Neler Yeni

Sipariş ettiğim sistemi iptal edip bunu almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yusuf üren
Arkadaşlar itopyadan
Bu sistemi 32 gb ram yaparak 15300e sipariş ettim fakat render gibi şeyler uğraştığım için işlemci ve psu içime sinmedi psu 80+ değil
O yüzden game garajdan şöyle bir sistem yaptım
Sizce bunu iptal edip diğerini alayım mı
73363CA8-538C-4111-994E-B4028977CF4C.png

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
Arkadaşlar itopyadan
Bu sistemi 32 gb ram yaparak 15300e sipariş ettim fakat render gibi şeyler uğraştığım için işlemci ve psu içime sinmedi psu 80+ değil
O yüzden game garajdan şöyle bir sistem yaptım
Sizce bunu iptal edip diğerini alayım mıAlıntıyı görüntüle
Hocam tamamına bakmadım dersteyim ama içinize sinmeyen şey sadece psu ise sadece onu degistirmenizi tavsiye ederim. Bir daha o kadar para vermeye gerek yok bence.

u.ozyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ufuk
Game garaj sistemi güzel olmuş sadece tek tavsiyem orada B Serisi bir anakart kullanman olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yusuf üren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tamamına bakmadım dersteyim ama içinize sinmeyen şey sadece psu ise sadece onu degistirmenizi tavsiye ederim. Bir daha o kadar para vermeye gerek yok bence.
İçime sinmeyenler psu işlemci ve ssd oldu
Maalesef psu değiştirme seçeneği yok geldikten sonra değiştirmek istersemde tekrardan bi miktar para ödemiş olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

B
Game garaj sistemi güzel olmuş sadece tek tavsiyem orada B Serisi bir anakart kullanman olur.
B serisinin farkı ne oluyor

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
İçime sinmeyenler psu işlemci ve ssd oldu
Maalesef psu değiştirme seçeneği yok geldikten sonra değiştirmek istersemde tekrardan bi miktar para ödemiş olacağım
3 parça da içinize sinmediyse iptal edip içinize sineni alın hocam bence. Bir kere alacaksınız zaten, hayırlı olsun şimdiden.

Top Bottom