Neler Yeni

Sipraktin Kullanmayı Düşünüyorum

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Arkadaşlar iştah açıcı olduğu için kilo aldırdığı yönünde bir çok yorum okudum.Bende de malum kilo sorunu var.

Aramızda bu ilacı kullananlar varmı acaba ?
Etkisi olur mu olmaz mı ? 30 tl gibi bir fiyatı var sgk karşılaşmadan, değer diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Kemal Can Kaltsak
Arkadaşlar iştah açıcı olduğu için kilo aldırdığı yönünde bir çok yorum okudum.Bende de malum kilo sorunu var.

Aramızda bu ilacı kullananlar varmı acaba ?
Etkisi olur mu olmaz mı ? 30 TL gibi bir fiyatı var sgk karşılaşmadan, değer diye düşünüyorum.
Valla ben bı aralar psikolojik sorunların vardı baya iştah aciyormus 130 kiloyum babam gitmiş bundna almıştı bana uyku ilacı niyetine iştah açıcı öğrenince bıraktım zaten hayvan gibiyim

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim o şurup öyle bir uyku yapıyor ki 24 saat uyudum
Hadi ya.Hocam herkeste o kadar etki yapmaz diye düşünüyorum.Bir yandan iyi uyumak vücut çok çalışmadığı için kilo aldırır ama o kadarı da fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben bı aralar psikolojik sorunların vardı baya iştah aciyormus 130 kiloyum babam gitmiş bundna almıştı bana uyku ilacı niyetine iştah açıcı öğrenince bıraktım zaten hayvan gibiyim
Hocam iştah açıyor muydu peki ? Ben biraz kilo problemliyim kilo almam lazım mantıklı geliyor bana.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Zargana kardeşim al oku.

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Kemal Can Kaltsak
Hadi ya.Hocam herkeste o kadar etki yapmaz diye düşünüyorum.Bir yandan iyi uyumak vücut çok çalışmadığı için kilo aldırır ama o kadarı da fazla.

Hocam iştah açıyor muydu peki ? Ben biraz kilo problemliyim kilo almam lazım mantıklı geliyor bana.
Hocam Kilo probleminiz varsa alın bence iştah açıyor tabii ki ama uyku etkisinin ben fazla hissedemedim yalan yok uykumu getirmiyordu

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Zargana kardeşim al oku.
Hahaha attım ama attığınız şey olması gereken. Sadece dediğiniz kelimeye hahaha attım.

@Ensar Bey technopatta hahaha emojisine takılan çok insan vardı. Burada durum ne olduğunu bilmediğimden açıklama yapma gereksiniminde bulundum.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Hahaha attım ama attığınız şey olması gereken. Sadece dediğiniz kelimeye hahaha attım.

@Ensar Bey technopatta hahaha emojisine takılan çok insan vardı. Burada durum ne olduğunu bilmediğimden açıklama yapma gereksiniminde bulundum.
Takılsınlar hocam anlayan anlıyor mental olarak da zargana olmamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,874
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom