Megane yakıtı daha fazla olacaktır fakat daha performanslıdır. Ben tercihimi corolladan yana yaparım çünkü donanım var. Performansı iyi değil fakat yakıt az masraf az. 1.3 tce akla hayale sığmayacak düzeyde iyi gidiyor. Bindiğinde bu 1.3 demezsin. İnsanın bastıkça da basası geliyor.arkadaşlar son olarak 2 araç arasında kaldım. toyota corolla 1.5 vision multidrive s ve megane 1.3 tce joy edc. corolla yaklaşık 1milyon megane 1.1milyon arada 100bin liralık bir fark var. 2 araçtan hangisini tavsiye edersiniz? megandaki edc şanzıman ileride sorun çıkarır mı acaba?
dostum hız ile pek işimiz yok. yol tutuşu, donanımsal özellikler, konfor daha ön planda bizim için. bu durumu göz önünde bulundurduğumuzda da fikrin aynı şekilde mi?Megane 1.3 her türlü
hangisinide karar verdiniz reisarkadaşlar son olarak 2 araç arasında kaldım. toyota corolla 1.5 vision multidrive s ve megane 1.3 tce joy edc. corolla yaklaşık 1milyon megane 1.1milyon arada 100bin liralık bir fark var. 2 araçtan hangisini tavsiye edersiniz? megandaki edc şanzıman ileride sorun çıkarır mı acaba?
1m a nasil sifir megane buluyon ?1m ye sıfır megane 4 varsa alınabilir. egea ve symbol önermek istemiyorum touch paket 1.5 dci megane tam şirket arabası
Mesaj otomatik birleştirildi:
adblue çok az kullanıyo araçlar ve yazılımla iptal edilebiliyo ki iptal ettirilmesini tavsiye ediyorum. arızası cep yakabiliyo ilerleyen zamanlarda
megane var bizde gayet guzel yeterli aracarkadaşlar son olarak 2 araç arasında kaldım. toyota corolla 1.5 vision multidrive s ve megane 1.3 tce joy edc. corolla yaklaşık 1milyon megane 1.1milyon arada 100bin liralık bir fark var. 2 araçtan hangisini tavsiye edersiniz? megandaki edc şanzıman ileride sorun çıkarır mı acaba?
son olarak corollada karar kıldık.hangisinide karar verdiniz reis
1m a nasil sifir megane buluyon ?
Otomatik almicak mi ayriyeten dusuremezsinAlıntıyı görüntüle
88K'yı sağlam pazarlıkla düşürürsün.
Aynen kanka, düşüremezsinOtomatik almicak mi ayriyeten dusuremezsin