Neler Yeni

şirket için 1m bandında araç tavsiyesi

Riqel

80+
toyota

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şirket için megane bence idealdir.
Corolla hybrid önerebilirim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
arkadaşlar son olarak 2 araç arasında kaldım. toyota corolla 1.5 vision multidrive s ve megane 1.3 tce joy edc. corolla yaklaşık 1milyon megane 1.1milyon arada 100bin liralık bir fark var. 2 araçtan hangisini tavsiye edersiniz? megandaki edc şanzıman ileride sorun çıkarır mı acaba?
Megane yakıtı daha fazla olacaktır fakat daha performanslıdır. Ben tercihimi corolladan yana yaparım çünkü donanım var. Performansı iyi değil fakat yakıt az masraf az. 1.3 tce akla hayale sığmayacak düzeyde iyi gidiyor. Bindiğinde bu 1.3 demezsin. İnsanın bastıkça da basası geliyor.
Megane sıfır alıyorsun zaten uzun süre şanzıman sorun çıkarmaz. 60bin kmde bir yağ değiştirir yola devam edersiniz. 100 bin km üzeri kavrama masrafı çıkabilir harici düzgün kullanımda bir şey olmaz

arkadaşlar son olarak 2 araç arasında kaldım. toyota corolla 1.5 vision multidrive s ve megane 1.3 tce joy edc. corolla yaklaşık 1milyon megane 1.1milyon arada 100bin liralık bir fark var. 2 araçtan hangisini tavsiye edersiniz? megandaki edc şanzıman ileride sorun çıkarır mı acaba?
hangisinide karar verdiniz reis

kadirt.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kadir Tuğlacı
Hybrid Corolla yakıt olarak sizi üzmez fakat şirket için hybrid araç alınır mı bilemedim. Sürekli kullanacağınız bir araba olacaksa biraz bürtçe arttırıp 1.2 m bandında 22 veya 23 model 1.5 Corolla öneririm. Konfor zaten corollanın geninde var. Yol tutuşu ise bu yeni kasalarında ciddi şekilde artmış durumda. Donanım, parça ve servis tarafında ise megane daha tutarlı olur. Tamamıyla sizin ne için kullanacağınıza bağlı.

serwintes

80+ Gold
1m ye sıfır megane 4 varsa alınabilir. egea ve symbol önermek istemiyorum touch paket 1.5 dci megane tam şirket arabası
Mesaj otomatik birleştirildi:

adblue çok az kullanıyo araçlar ve yazılımla iptal edilebiliyo ki iptal ettirilmesini tavsiye ediyorum. arızası cep yakabiliyo ilerleyen zamanlarda
1m a nasil sifir megane buluyon ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

megane var bizde gayet guzel yeterli arac

xTURANN

80+ Silver
1m a nasil sifir megane buluyon ?
1706876916567.png

88K'yı sağlam pazarlıkla düşürürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler