Baba kafaya bak. Millet alkol alarak bu kafayı bulamıyor şanslısın bu konudaO aldı diyemi?
Hükümet dur demesi lazım 3-5 kişi almasa ne olacak o mal zaten parası ödenmiş ülkeye girmiş yani iş işten zaten geçmiş.
aynen boykoto devam beyler , aldık 16 tane 1 lt çeşit çeşit ortadoğuya katkımız olsun alcağım yoktu boykot var diye aldım konuyu açan arkadaşıma ayrı teşekkür ediyorum bilgilendirdiği içinBoykot sağolsun güzel indirim oluyor sadeli kaptım boykot yapanlara teşekkürler
devletime ihanet edenlere merhamet yok.bu markalarin kime ait oldugunu ve neden ayaga dustuklerini hatirlatmak adina,
gayrimuslim ulkelerde, bizden daha cok bu kiyima karsi duranlardan utanarak;
ITrail destekcisi danone nin markalari olduklarini hatirlatmak istedim
1-2 koli alsak bi kahve parasi farkedeceginden, uzak durulmasi adina gonulden ricada bulunacagim.
derdim tartisma olmadigindan, kimseye cevap yetistirmicem,
gercek birdir, dile getiremiyorsakta, engel olmayalim gardaslar
Kimsenin devlete ihanet ettiği yok. Eğer bir ihanet var ise bunu hükümet yapmıştır. Boykot yapanada yapmayanada saygım var. Saygim boykot ile dalga geçenlere ve ihanet ediyorsunuz diyenlere yoktur.devletime ihanet edenlere merhamet yok.
halk olmadan hükümet hiçtir ki oradaki yerel yönetimler koca devlete halk desteksiz nasıl baş kaldıracak. Bir çok aşiretin desteğini alarak bu ihanet gerçekleştirilmiştir. Sizin dediğiniz gibi oradaki yerel yönetimdeki hainler ve emir komutasındaki askerler değildir sadece.Kimsenin devlete ihanet ettiği yok. Eğer bir ihanet var ise bunu hükümet yapmıştır. Boykot yapanada yapmayanada saygım var. Saygim boykot ile dalga geçenlere ve ihanet ediyorsunuz diyenlere yoktur.
Ne anlatiyorsunuz hocam ülkede bu ürün satılıyor bahsettiğiniz gibi olsa satışlar yasaklanması lazım.halk olmadan hükümet hiçtir ki oradaki yerel yönetimler koca devlete halk desteksiz nasıl baş kaldıracak. Bir çok aşiretin desteğini alarak bu ihanet gerçekleştirilmiştir. Sizin dediğiniz gibi oradaki yerel yönetimdeki hainler ve emir komutasındaki askerler değildir sadece.
ben filistin halkının osmanlıya ihanetini açıkladım yukarda dostum.Ne anlatiyorsunuz hocam ülkede bu ürün satılıyor bahsettiğiniz gibi olsa satışlar yasaklanması lazım.