Neler Yeni

Şırnaktan gelen ps5 de sorun olurmu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
kaan
Ps5 aldım satıcı şırnakta oturuyo galiba şırnaktan kargocuya vermiş acaba kaçak uada sahte olma ihtimali varmı ben muhtemelen kargo oturuduğum şehre gelince kargocuya gidip alıcam kargocudan kargoyu alırken nelere dikkat etmeliyim?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ps5 aldım satıcı şırnakta oturuyo galiba şırnaktan kargocuya vermiş acaba kaçak uada sahte olma ihtimali varmı ben muhtemelen kargo oturuduğum şehre gelince kargocuya gidip alıcam kargocudan kargoyu alırken nelere dikkat etmeliyim?
Şırnak'tan gelmesinin önemi yok. Yine orijinal oluyorlar. Ama kaçak geçiriyorlar. Kargoda hasar yoksa alıp seri numarasıyla kayıt edersin.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Satıcının sayfasında herhangi bir ürün bulunmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Şırnakta olması neden kaçak ya da sahte şüphesine düşürüyor anlamadım yabancı birinden alıyorsunuz o ihtimal her türlü var ama ürün Türkiyeden alındı dediyse kontrol edersiniz

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Emir Bayram
içinde bomba yoksa soruno olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şırnakta olması neden kaçak ya da sahte şüphesine düşürüyor anlamadım yabancı birinden alıyorsunuz o ihtimal her türlü var ama ürün Türkiyeden alındı dediyse kontrol edersiniz
Hocam valla yanlış anlamayın ama genelde kaçak işler orda dönüyor bı sorayim sizde dedim peki kargocudan kargomu alirken nelere dikkat etmeliyim?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kaçak çünkü. Gözümle de gördüm. Kulağımlada duydum. Farkettiysen bu tür yerlerde stok çok olmaz. Kaç tane sokabilirlerse o kadar stok koyarlar. Oda genel olarak 1-2 tane olur. Soktukça stok güncellenir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Tamam kontrol edersiniz gelince ürün trendyoldan alınmış olmadı iade edersiniz her türlü haklısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
kaan
Kaçak çünkü. Gözümle de gördüm. Kulağımlada duydum. Farkettiysen bu tür yerlerde stok çok olmaz. Kaç tane sokabilirlerse o kadar stok koyarlar. Oda genel olarak 1-2 tane olur. Soktukça stok güncellenir.
Ne gibi sorunla karşılaşabilirim?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne gibi sorunla karşılaşabilirim?
Bir problem olmaz. Kargo kutusunda hasar olmasın. Eve gelince de sağına soluna bak. Microsoft sitesinden Seri numarasıyla kaydet. Keyfine bak. Orijinal üründen hiçbir farkı yok. Ama garanti süresi içinde cihazda bir problem çıkarsa fazla uğraştırabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
kaan
Bir problem olmaz. Kargo kutusunda hasar olmasın. Eve gelince de sağına soluna bak. Microsoft sitesinden Seri numarasıyla kaydet. Keyfine bak. Orijinal üründen hiçbir farkı yok. Ama garanti süresi içinde cihazda bir problem çıkarsa fazla uğraştırabilir.
Hocam peki diyelim aldım ps5 i gittim eve baktım etrafında çizikler var satıcı benim yaptığımı söyleyerek iade işlemini iptal edebilirmi?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam peki diyelim aldım ps5 i gittim eve baktım etrafında çizikler var satıcı benim yaptığımı söyleyerek iade işlemini iptal edebilirmi?
Çekerken video alırsın. Eğer kapalı kutu değilse zaten açmana bile gerek yok. Direkt satıcıya yazıp iade edersin.

Top Bottom