6-7 sene götürür.Alıntıyı görüntüle
Böyle bir sistem tercihi yaptım beyler bu sistem beni kaç yıl sıkıntısız götürür ona göre gelecekte update yapıcam
Ya bazıları Anakart ve Cpu Kötü diyor bu parçalar hakkında ne düşünüyorsun5-6 sene yüksek ayarlarda götürür.
Aynen bende öyle düşündüm abimle tartıştım vs en sonda paraya kıyıp 1100 TL ye sıvı soğutma aldımBı 6-7 yıl götürür bence ama sıvı soğutma yerine kaliteli bir hava soğutma tercih edebilirsin
Anakart ve CPU gayet iyi, kötü diyen kim ?Ya bazıları Anakart ve Cpu Kötü diyor bu parçalar hakkında ne düşünüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bende öyle düşündüm abimle tartıştım vs en sonda paraya kıyıp 1100 TL ye sıvı soğutma aldım
İşlemci güzel anakartta da bı sıkıntı göremedimYa bazıları Anakart ve Cpu Kötü diyor bu parçalar hakkında ne düşünüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bende öyle düşündüm abimle tartıştım vs en sonda paraya kıyıp 1100 TL ye sıvı soğutma aldım
Ya açıkcası o kadar hatırlamıyorum kimin kötü dediğini ama direk çöp vs demedi sadece farklı markaların şeylerini önerdiler bunların o kadar iyi olmadıklarını bahsettilerAnakart ve CPU gayet iyi, kötü diyen kim ?
İçin rahat olsun, parçalar gayet iyi.Ya açıkcası o kadar hatırlamıyorum kimin kötü dediğini ama direk çöp vs demedi sadece farklı markaların şeylerini önerdiler bunların o kadar iyi olmadıklarını bahsettiler
bencs bakımını falan yaparsan her şekilde 10 yılı falan var ama 10 yılda ne değişir yani götürmeyi bırak yenş oyunlar çıktıkça sistemler ekran kartları yenileri gelxicek yani 5 yılı var yada 6Alıntıyı görüntüle
Böyle bir sistem tercihi yaptım beyler bu sistem beni kaç yıl sıkıntısız götürür ona göre gelecekte update yapıcam