Neler Yeni

Yardım Sistem bu monitöre bağlanır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kadir Fatih Özdemir
Ben aquaris 5 anyi özelleştirip 4000 segmentine getirdim elimde 60 Hz LCD monitör var sizce yeni bir monitör almalımıyım ama monitör için bütçem 800 TL

Birde gamepower ogre almayı düşünüyorum normalde warlock alacaktım ama kronik sorunları varmış galiba bende hem bilek desteği deri ve dolar sağolsun aralarında hemen 40 50 TL varken ogre alayım dedim ogre sıkıntı çıkartır mı?

Monitörün resmi

Ekler

MusTi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Karaağaç
Ben aquaris 5 anyi özelleştirip 4000 segmentine getirdim elimde 60 Hz LCD monitör var sizce yeni bir monitör almalımıyım ama monitör için bütçem 800 TL

Birde gamepower ogre almayı düşünüyorum normalde warlock alacaktım ama kronik sorunları varmış galiba bende hem bilek desteği deri ve dolar sağolsun aralarında hemen 40 50 TL varken ogre alayım dedim ogre sıkıntı çıkartır mı?

Monitörün resmi

Ekler
attıgın mönitör degil tv oyunlarda sıkıntı çıkarabiliyor ve arkadaşlarım demişti çok göz agrıtıyor tv olunca

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Monitörün resmi

Ekler
TV arkasındaki bağlantı ile ekran kartını eşitlediğin zaman bağlarsın.
Yani; TV'un arkasında HDMI çıkışı varsa, HDMI kablo ile sistemi bağlarsın.
Klavye vs. ürünler için haftaya Cuma indirim gecesi var, onu bekleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,054
Üyeler
169,813
Son üye
efsfsdfsdf
Top Bottom