Sistem de kitlenme ve uygulamalar da crash hatası

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,371
Merhaba arkadaşlar ben 1-2 hafta önce de konu açtım ancak yanıt alamadım ve tekrar acma ihtiyacım oldu, şimdi sorunumu iyice anlatayım ben her zaman olduğu gibi bilgisayarımı açtım ve oyunuma girdim(GTA5). Ardından akşam 18.12 civarına kadar oynadım ve 18.12 de bir sıkıntı meydana geldi uygulamalar kapanmaya başladı, ilk önce rockstar game launcher kapandı ben bunu sıradan hata zannettim ardından Google Chrome bile "Hay aksi" hatası vermeye başladı ardından da kitlenmeye başladı altını çiziyorum kitlenince capslock tuşlarına vs bastigimda klavyede ışıklar değişmiyor bu nedenle ana kart olabilir diye de düşündüm yazılımsal olabilir diye de düşünüyorum ama bişey bulamadım sıcaklık degerleri normal Google de takılırken bile 15 dakika sonra kitleniyor arkadaşlar gercekten zor durumdayım yeni bilgisayar alacak kadar da param yok biliyorsunuz karantina dönemi iş vs yok yardımcı olursanız sevinirim
Denedigim konular: format:düzelmedi
Başka disk kullanımı:düzelmedi
Ramleri tek kanal olarak denedim olmadı
Fikire açığım iyi forumlar...
Ekran kartı:1050 ti oc
İşlemci:i7 4790
Ana kart: Casper h81h3-m7
Ram: DDR 3 Cl 11 1600 MHz 2x8
Power:XİGMATEK 600w

Ya ekran kartından kaynaklanıyor yada Anakart'tan.
Ekran kartı ise sorun ama crash yemezsin.

silindi

Son düzenleme:
Memtest ile RAM'leri bir kontrol et.
Memtest kurulmuyor Windows bellek kontrol programından denedim sorun çıkmadı yeni ram de kullandım düzelmiyor yani ram den kaynaklı değil

Sorun hala devam etmektedir

Geri