Neler Yeni

Sistem Değişir mi ??

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
bildiğiniz gibi şuan liselerde adrese dayalı bi sistem var evine yakın olan liseye gönderiyolar peki yeni bakan bu sistemi değiştirirmi

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çünkü istediğim okula sırf adres yakınlığı yüzünden gidemedim

kırmızışarapp

80+ Silver
bildiğiniz gibi şuan liselerde adrese dayalı bi sistem var evine yakın olan liseye gönderiyolar peki yeni bakan bu sistemi değiştirirmi
Çok uzaktaysa yol yüzünden çekilmez zaten o okula gitmek .d

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Yeni milli eğitim bakanı mühendis insan neden mühendis bir adamı eğitimci olarak işe alır ki anlamıyorum. Soruyu cevaplarsak bence hiç bir şey değişmeyecek aynı sistem devam edecek.

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Değişmez çünkü devletin asıl önceliği sınav başarısı devamı pek de umurlaruında değil bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni milli eğitim bakanı mühendis insan neden mühendis bir adamı eğitimci olarak işe alır ki anlamıyorum. Soruyu cevaplarsak bence hiç bir şey değişmeyecek aynı sistem devam edecek.
Ben müühendis olayının çok abartıldığını düşünüyorum evet belki mühendis ama adam geçip ders anlatmıyacak yanında kendi alanında uzmanlaşmış 100e yakın öğretmen var o adam ssadece planlama yapacak ve bunları yaparkende o öğretmenlerden yardım alacak.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Çok uzaktaysa yol yüzünden çekilmez zaten o okula gitmek .d
knk istediğim okulun yanındaki imam hatip lisesi kayıt alanımda ama o imamhatipin 20 adım ilersindeki anadolu lisesi komşu kayıt alanına giriryo bide böyle saçma bi olay var

kırmızışarapp

80+ Silver
knk istediğim okulun yanındaki imam hatip lisesi kayıt alanımda ama o imamhatipin 20 adım ilersindeki anadolu lisesi komşu kayıt alanına giriryo bide böyle saçma bi olay var
İçine ettiler her şeyin. Diyecek bir şey bulamıyorum.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Değişmez çünkü devletin asıl önceliği sınav başarısı devamı pek de umurlaruında değil bence.

Ben müühendis olayının çok abartıldığını düşünüyorum evet belki mühendis ama adam geçip ders anlatmıyacak yanında kendi alanında uzmanlaşmış 100e yakın öğretmen var o adam ssadece planlama yapacak ve bunları yaparkende o öğretmenlerden yardım alacak.
knk 100 lerce milli eğitim profösörü var bu konuda fazla bilgili insanlar onların bakan olması lazım bi mühendisin deil

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey

O zaman doktor yerine de öğretmen koyalım nasıl fikir? Milli eğitim bakanı olacak kişinin mühendis değil eğitimci olması lazım.

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Ben olsam şu saatten sonra işi akışına bırakırdım çünkü bu hükümet giderse 2023'te senin 1 yılın olacak daha lise bitimi için e imam hatiplerde tyt ayt için düzgün eğitim verilmiyor hükümet değişti diyelim imam hatip statüsü direk kalkacak yani üni+lise boşuna geçecek moralini bozduysa özüür dilerim ama şuan gerçekler bu.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Ben olsam şu saatten sonra işi akışına bırakırdım çünkü bu hükümet giderse 2023'te senin 1 yılın olacak daha lise bitimi için e imam hatiplerde tyt ayt için düzgün eğitim verilmiyor hükümet değişti diyelim imam hatip statüsü direk kalkacak yani üni+lise boşuna geçecek moralini bozduysa özüür dilerim ama şuan gerçekler bu.
knk zaten imam hatipe gitmek istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,179
Üyeler
161,963
Son üye
Austin
Top Bottom