Neler Yeni

Sistem ekran kartını görmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ekran kartı
Sistem şu an çalışıyor görüntü geliyor ama görev yöneticisin de ekran kartı görün müyor

Ekler

• 17447200445185446819504844184502.jpg
    17447200445185446819504844184502.jpg
    3.4 MB · Hit: 29

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HunTeR
İlgilendiği Kategoriler
PC/SETUP
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver kurmassan orda gozukmez
Şimdi olayı tamamen anlatayım 5 ay önce sistem de i5 3470 takılıydı sonra ben 5 5600 aldım taktım sisteminde formatladım bir problem çıkmadı her oyunu oynattı (driver kuruluydu). 1 ay önce ben yine bf1 oynuyordum sonra bir anda sihay ekran verdi kasa çalışıyor ama görüntü yok sonra kasayı resetledim oyuna yeniden girdim ve sadece 2 FPS aldım sonra AMD driver e girmeyi denedim ama driver hata verdi driveri sil yükle yaptım düzeldi sonra daha 2 gün geçmeden yine oyunun ortasında aynı şeyi yaptı ve driver yine hata verdi sonra hem win10 hemde AMD driver in en son sürümünü el ile sil yükle yaptım ama nafile yine aynı hatayı verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaptığım araştırmaya göre bunun diyet bir adı Wattman daha doğrusu eski adı. Bu deneyiminden de şunu çıkardım AMD işlemci alıyosam AMD ekran kartı almicam AMD kart alıyosamda işlemciyi Nvidia dan alıcam

Pardon AMD ekran kartı alırsam işlemciyi intel alıcam

AMD AMD rezil oluyor

Şimdi olayı tamamen anlatayım 5 ay önce sistem de i5 3470 takılıydı sonra ben 5 5600 aldım taktım sisteminde formatladım bir problem çıkmadı her oyunu oynattı (driver kuruluydu). 1 ay önce ben yine bf1 oynuyordum sonra bir anda sihay ekran verdi kasa çalışıyor ama görüntü yok sonra kasayı resetledim oyuna yeniden girdim ve sadece 2 FPS aldım sonra AMD driver e girmeyi denedim ama driver hata verdi driveri sil yükle yaptım düzeldi sonra daha 2 gün geçmeden yine oyunun ortasında aynı şeyi yaptı ve driver yine hata verdi sonra hem win10 hemde AMD driver in en son sürümünü el ile sil yükle yaptım ama nafile yine aynı hatayı verdi

Yaptığım araştırmaya göre bunun diyet bir adı Wattman daha doğrusu eski adı. Bu deneyiminden de şunu çıkardım AMD işlemci alıyosam AMD ekran kartı almicam AMD kart alıyosamda işlemciyi Nvidia dan alıcam

Pardon AMD ekran kartı alırsam işlemciyi intel alıcam

AMD AMD rezil oluyor
Bende de AMD AMD var dediğinin aksine ikisi aynı olunca daha çok performans alırsın sam falanda açılabiliyo.Senin sorunun bf1ile alakalı bence geçen haftalarda da sistem kitliyordu oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ekran kartı
Bende de AMD AMD var dediğinin aksine ikisi aynı olunca daha çok performans alırsın sam falanda açılabiliyo.Senin sorunun bf1ile alakalı bence geçen haftalarda da sistem kitliyordu oyun
Hayır aynı oyun bf1 gta5 Minecraft forza horizon 5,4 hatta robloxta bile yaptı. Sistem sihay ekran verdikten sonra PC yi yeniden başlatıp hangi oyuna girmeye çalışırsam çalışıyım sadece 2 FPS alıyorum ek olarak ekran kartı sürücüsüde açılmıyor hata veriyor görev yöneticisindede ekran kartı görünmüyor driveri siliyorum sonra görev yöneticisinde ekran kartını görüyor ozaman FPS değerli düzeliyor ama 4 5 gün sonra yine oyundayken siyah ekran veriyor ve döngü tekrar lanıyor

Owlore

80+ Bronze
DDU ile temiz kurulum yaptın mı hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ekran kartı
İ5 3470 işlemciyi tam 4 yıl kulland
DDU ile temiz kurulum yaptın mı hocam
Evet her yolu denedim

Tık yok en fazla 5 gün dayanıyor sonra yine aynı boku yiyor

Benim ekran kartı öldü sanırsam . Alacağın yeni ekran kartını nvdia tutucam AMD kartı çok uygun fiyatlı olmaz ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,665
Üyeler
172,398
Son üye
anonim0039
Top Bottom