quartle
80+ Gold
eski ekran kartı driverını ddu ile silip yenisini kurmanız lazımAlıntıyı görüntülehocam bu hatayi aliyorum amdyi acmaya calistigimda
eski ekran kartı driverını ddu ile silip yenisini kurmanız lazımAlıntıyı görüntülehocam bu hatayi aliyorum amdyi acmaya calistigimda
hocam nasil yapicam pc ingilizce
tesekkurler hocam su an driverlar kuruluyor sorunsuz pc calisiyor bir tek ikinci monitorum calismiyorRehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
valla ikinci monitör kullanmadığım için onun ayarı nasıl bilmiyorumtesekkurler hocam su an driverlar kuruluyor sorunsuz pc calisiyor bir tek ikinci monitorum calismiyor
Driver kurduktan sonra ayarlardan çift ekrana uzattın mıtesekkurler hocam su an driverlar kuruluyor sorunsuz pc calisiyor bir tek ikinci monitorum calismiyor
Kulaklıktan mı speakerdan mıhocam driver kurduktan sonra 2 monitorde calisiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ses gelmiyor sorun nedir bilen varmi