Neler Yeni

SİSTEM GÜNCELLEMESİ İÇİN YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ALİ PINAR
Herkese merhabalar
elimde olan bu sistemi güçlendirmek istiyorum suan hali hazırda kullandıgım i7 işlemciyi kullanmak bunun uzerıne anakart ekran kartı ve ram ssd alarak bilgisatarımı 2 3 sene daha benımle olmasını saglamak ıstıyorum önerebilceğiniz parçalar nelerdir bilmek isterim pcmin özelliklerini sizinle paylasıyorum lütfen yardımcı olursanız sevınırı
alıcagım ekran kartını rx580 570 olarak düşündüm 240 gb ssd ekleyim 16 gb ramle desteklerim diye düşündüm fakat anakartı bilmiyorum uyumluluk denen şey nasıl oluyor bunun için bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevınırım
toplam bütçe anakart ram ssd için 1000 tl düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen anlayan arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım ıyı aksamlar sağlıklı gunler dilerim

Ekler

• DxDiag.txt
    28.6 KB · Hit: 197

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
dostum zaten anakartın desteklediği en iyi işlemciyi de alsan pek bir şey değişmiyecek. Tavsiyem sat amd sistem kur. Bu da liste

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Herkese merhabalar
elimde olan bu sistemi güçlendirmek istiyorum suan hali hazırda kullandıgım i7 işlemciyi kullanmak bunun uzerıne anakart ekran kartı ve RAM SSD alarak bilgisatarımı 2 3 sene daha benımle olmasını saglamak ıstıyorum önerebilceğiniz parçalar nelerdir bilmek isterim pcmin özelliklerini sizinle paylasıyorum lütfen yardımcı olursanız sevınırı
alıcagım ekran kartını rx580 570 olarak düşündüm 240 gb SSD ekleyim 16 gb ramle desteklerim diye düşündüm fakat anakartı bilmiyorum uyumluluk denen şey nasıl oluyor bunun için bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevınırım
toplam bütçe anakart RAM SSD için 1000 tl düşündüm

Lütfen anlayan arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım ıyı aksamlar sağlıklı gunler dilerim
Cpuz üzerinden anakart modeline bakın

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Herkese merhabalar
elimde olan bu sistemi güçlendirmek istiyorum suan hali hazırda kullandıgım i7 işlemciyi kullanmak bunun uzerıne anakart ekran kartı ve RAM SSD alarak bilgisatarımı 2 3 sene daha benımle olmasını saglamak ıstıyorum önerebilceğiniz parçalar nelerdir bilmek isterim pcmin özelliklerini sizinle paylasıyorum lütfen yardımcı olursanız sevınırı
alıcagım ekran kartını rx580 570 olarak düşündüm 240 gb SSD ekleyim 16 gb ramle desteklerim diye düşündüm fakat anakartı bilmiyorum uyumluluk denen şey nasıl oluyor bunun için bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevınırım
toplam bütçe anakart RAM SSD için 1000 tl düşündüm

Upgrade yapmak yerine elinizde bulunan bileşenleri satıp iyi bir APU sistem kurmak daha mantıklı olabilir. Daha sınrasında ise dediğiniz gibi RX570 gibi bir kart takarsınız sisteminize.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Hocam elindekileri satıp amd sistem dizmeni tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ALİ PINAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki elimdeki neyi satabilirimki fiyatları ne kadar eder çok eski sistem sadece bi bilgisayarcıdan işlemcimin iyi oldugunu soylemıstı onun uzerıne bı sıstem kurarsın belkı demıstı

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
oynadığınız oyuna bağlı ekran kartı takıp güncel oyunları low medium arası oynarsınız ama ileriye dönük olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ALİ PINAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman şimdilik bi ekran kartı bı ssd bide ram alıyım yeterli olur herhalde eğer güç kaynagı tasımazsa destekleyen bı guc kaynagı almam gerekıcek suan 230 watt var elimde desteklemıcektır 500wata cıkartırım onuda

Top Bottom